Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη 13-7 στον πρώτο τελικό




olympiakosvouliagmeni

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 13-7 την Βουλιαγμένη και να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στον τελικό και με το… καλημέρα έδειξαν τα δόντια τους στην Βουλιαγμένη. Οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου με όπλο τους την άμυνα έκαναν άνετα το 1-0, επικρατώντας με 13-7 και θα πάνε την Πέμπτη (19:30) στο Λαιμό για να κάνουν το 2-0 και να τους μένει μια ακόμα νίκη για τον τίτλο.

Οι… μπέμπηδες από την άλλη πάλεψαν, αλλά το έκαναν μόνο για τα δύο πρώτα οκτάλεπτα και στην συνέχεια ήταν σαν να μην βρισκόντουσαν στην πισίνα. Ο Μάλιαρακ με 4 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές, με τον Γούνα να ακολουθεί με 3. Οι Καρούντζος και Τίγκας με 2 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 4-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Γούνας 3, Καπότσης, Φουντούλης 1, Πρέκας, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 2.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Γούβης, Βελώνιας, Κοπελιάδης 1, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης 1, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 2, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.