Ο Ελευθέριος Παγκοζίδης (ναι ο Λεπα) απαντά στον δήμαρχο Σπύρο Πανά
 

Ο Λευτέρης Πανταζής, κατακεραυνώνει το  Σπύρο Πανά μετά την επιστολή που έστειλε ο δεύτερος, αφήνοντας υποννοούμενα για τους σκοπούς του τραγουδιστή που κατεβαίνει ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης , Γρηγόρη Κωνσταντέλου!
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΖΙΔΗ (ΠΑΝΤΑΖΗ)

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Κ Πανά σχετικά με την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Κου Γρηγόρη Κωσταντέλου , μέσα από την οποία ο εκτελών χρέη Δημάρχου με κατηγορεί ότι η απόφαση μου να πολιτευτώ κρύβει προθέσεις να <παραδοθεί> η εκμετάλλευση των παραλιών μας σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο Κύριος Πανάς θυμίζω ότι δεν έχει εκλεγεί ποτέ Δήμαρχος , απλώς εκτελεί χρέη Δημάρχου μετά την ατυχή ασθένεια του εκλεγμένου , καταξιωμένου και επί σειρά ετών φίλου μου Γρηγόρη Κασιδόκωστα .Ο ισχυρισμός του για την δήθεν κρυφή ατζέντα μου είναι τουλάχιστον αστείος και μου δημιουργεί την εξής εύλογη απορία:

Όταν ο Κύριος Πανάς επανειλημμένα με επισκεπτόταν σπίτι μου και με παρακαλούσε να κατεβώ με την δική του παράταξη τότε δεν εξυπηρετούσα κρυφά επιχειρηματικά συμφέροντα;

Αλώστε ο βασικός λόγος που τον απέρριψα είναι γιατί δεν με έπεισε ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει τον τόπο μας .

Όλοι οι δημότες γνωρίζουν ότι εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω ανάγκη ούτε με ενδιαφέρει να ζήσω από την πολιτική αλλά μπαίνω για να βοηθήσω τον τόπο μου.
Οι επιχειρήσεις που έχω είναι τρεις καντίνες και ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά , μακριά από τα ναρκωτικά και τις αλκοολούχες ουσίες. Προφανώς δεν αρέσει του κου Πανά αυτό; Μήπως θέλει και να το κλείσουμε;

Διευκρινίζω ότι οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο αλλά ανήκουν στην ΕΤΑΔ Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου.

Ο Εκτελών χρέη Δημάρχου Κος Πανάς είναι ή ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη μας, έχει ή είχε ποτέ συμφέροντα από αυτά;

Όταν μάλιστα δεσμεύεται πως θα <διεκδικήσει> το δικαίωμα να περάσει στον έλεγχο του Δήμου το παραλιακό μέτωπο όλης της πόλης , κάτι που δεν έκανε και δεν κάνει όσο ασκεί διοίκηση στον Δήμο ,τώρα γιατί άραγε ενδιαφέρεται τόσο πολύ;

Συστήνω στον Κο Πανά να διατηρήσει την ψυχραιμία του κατά τις λίγες μέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές και να σταματήσει να δυσφημεί τους νομοταγείς και επιτυχημένους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον Δήμο.

Με τιμή
Λευτέρης Παγκοζίδης -Πανταζής

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.