Έμεινε στην Α1 η ανδρική ομάδα του ΑΝΟΓ




Στην Α1 κατηγορία θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας μετά τα αποτελέσματα και της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου υπέστη «γλυκιά ήττα» με 11-12 από τον Νηρέα Λαμίας στο Ιλίσιο κολυμβητήριο αλλά σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας από τη Βουλιαγμένη με 14-8 κατέλαβε την 10η θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου.
Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες για την σπουδαία πορεία που έκαναν τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-3, 4-3, 3-4
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης 3, Παττακός, Χρυσανθακόπουλος, Αγγελίδης 2, Φωτόπουλος, Κατρουζανάκης, Καζάζης 1, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Λομβάρδος 1, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος 1, Παπούκας 1.
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 3, Σαλπαδήμας 1, Κοκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι. 1, Μπλάνης 2, Χαριτάκης 1, Γκρεμήλας Γ., Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 2, Μπατάκης 1, Γκρεμήλας Β., Καρπέτας, Πίσσας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.