Διασπασμένη η ΝΔ στο Δήμο Γλυφάδας




papanikgeito

Τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου “καρφώνουν” τα parapolitika.gr μέσα από το site kalpes14.gr. Γράφουν ότι δεν τραβάει και ότι υπάρχει προβληματισμός στη Νέα Δημοκρατία από την κάθοδο στις εκλογές του Δίβαρη και της Λυγνού.

Είναι η δεύτερη φορά που το site κριτικάρει αρνητικά ον Παπανικολάου. Την προηγούμενη φορά έγραφε ότι η Νέα Δημοκρατία επιστράτευσε τον πρώην δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά για να τον μανατζάρει επικοινωνιακά.
Δείτε τι γράφουν σήμερα τα parapolitika.gr:

Σε περιπέτειες έχει μπει η Ν.Δ. στη Γλυφάδα με την επιλογή της να στηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου. Μέχρι στιγμής, δύο συνδυασμοί με αντάρτες από τον χώρο της Ν.Δ. έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Δήμο Γλυφάδας θα κατέβει και αυτόνομο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής πρώην διαιτητή. Αποτέλεσμα αυτού του πολυκερματισμού είναι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. να στρέφονται ανοικτά προς τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Κώστα Κόκκορη, ο οποίος έχει συμπεριλάβει πολλούς γνωστούς Νεοδημοκράτες στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.