Τάσος Ταστάνης – Ανούσια «κοκορομαχία» Κόκκορη – Παπανικολάου (ηχητικό)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε ανούσια «κοκορομαχία» των κ. Κόκκορη και Παπανικολάου εξελίχθηκε χθες η ραδιοφωνική συνομιλία στο ραδιόφωνο του ALPHA παρόντος και του Τάσου Ταστάνη υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας με τη δημοτική κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» που ήταν ο μόνος που έθεσε στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα των πληττόμενων συμπολιτών μας και αποδόμησε την εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να εμφανίσει ο απερχόμενος δήμαρχος.

Ο περισσότερος χρόνος της εκπομπής αναλώθηκε σε ανούσιους διαπληκτισμούς και αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στους κ. Κόκκορη και Παπανικολάου. Ο απερχόμενος Δήμαρχος περιέγραψε μια φανταστική εικόνα για τη Γλυφάδα σαν μια πόλη που δήθεν λειτουργούν όλα τέλεια. Αναμάσησε τα γνωστά επιχειρήματά του για τα έργα βιτρίνας και το πλεόνασμα των 12,5 εκ. χωρίς την παραμικρή αναφορά στις μεγάλες μειώσεις που έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης αναφέρθηκε ξεκάθαρα στα όσα συμμερίζονται οι περισσότεροι Γλυφαδιώτες ότι δηλαδή ο κ. Κόκκορης άσκησε μια καθαρά μνημονιακή πολιτική με τη βοήθεια του πρώην επικεφαλής της δημοτικής κίνησης της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτη. Αποδόμησε την εικονική πραγματικότητα του κ. Κόκκορη για την πόλη, αναφερόμενος στο σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας που τρώνε στα συσσίτια και στο γεγονός ότι είχαμε 50 περίπου αυτοκτονίες σύμφωνα και  με δήλωση του Μητροπολίτη Παύλου.

Ο κ. Παπανικολάου δεν είπε λέξη για το “πάπλωμα”. Είπε το γνωστό ποιηματάκι του ότι θα μειώσει τα δημοτικά τέλη στα άτομα με ειδικές ανάγκες και περιορίστηκε στο συγκοινωνιακό. Είναι σαφές ότι οι δυο υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δηλ. των μνημονιακών κομμάτων που συγκυβερνούν, δημιουργούν έντεχνα μεταξύ τους ένα κλίμα έντασης, ανούσιας αντιπαλότητας και δήθεν «διαφοροποίησης», ενώ στην πραγματικότητα συμφωνούν στα περισσότερα και θα εφαρμόσουν την ίδια μνημονιακή πολιτική.

O Τάσος Ταστάνης τόνισε ότι όταν με την ψήφο των συνδημοτών μας θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, θα δημιουργήσουμε ένα δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που πλήττονται για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την ανθρωπιστική καταστροφή και να στηρίξουμε τους πολλαπλά πληττόμενους συμπολίτες μας. Αυτό αποτελεί δέσμευση μας προς τους πολίτες της Γλυφάδας.

 

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.