Nέα Σμύρνη – όλη η ομιλία του Σταύρου Τζουλάκη (VIDEO)




 (γράφει η Εριέλλα Χρυσού)

Στον κινηματογράφο Σπόρτινγκ, βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, όπου ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης παρουσίασε επισήμως το συνδυασμό του «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών» με σύνθημα «Νέα Σμύρνη πόλη πρότυπο».

Στην κατάμεστη αίθουσα πλήθος Νεοσμυρνιωτών παρακολούθησαν το σύντομο χαιρετισμό του αρχηγού της παράταξης, Σταύρου Τζουλάκη, καθώς και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στάθη Κούπα, ο οποίος πλέον συμπορεύεται με το Σταύρο Τζουλάκη, ως απλός δημοτικός σύμβουλος πια και όχι ως αρχηγός παράταξης.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο δήμαρχος, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνέντευξη και τονίζοντας πως η παράταξη που δημιουργήθηκε συγκεντρώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις της Νέας Σμύρνης. Περιέγραψε δε την παράταξη της οποίας ηγείται ως ανεξάρτητη αυτόδιοικητική και χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, ούτε του ίδιου, ούτε δημοτικών του συμβούλων.
Δηλώσεις έκανε επίσης ο Παναγιώτης Τσιάπης, χρόνια δημοτικός σύμβουλος της πόλης, ο οποίος είπε πως συμπορεύεται με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη, προερχόμενος από την παράταξη «Η Νέα Σμύρνη ΑλλάΖΕΙ», η οποία δεν εκπροσωπείται πλέον, φυσικά με κοινό σκοπό το καλό της Νέας Σμύρνης.
Η Κλαίρη Δεληγιάννη με τη σειρά της δήλωσε πως οι πολιτικές συγκυρίες την ώθησαν στην πολιτική απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη του δημάρχου. Η συμπαράταξη πολλών πολιτών γύρω από το πρόσωπο του δημάρχου, κατά την ίδια, είναι επιβεβλημένη, διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Τέλος, τις πρώτες του δηλώσεις ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έκανε ο Νεοσμυρνιώτης Γιώργος Σουλιώτης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο Νέας Σμύρνης, τόνισε πως ο συνδυασμός επιχειρεί μία ανανέωση, παντρεύοντας ταυτόχρονα παλιούς με νέους συμβούλους και πως «η πόλη της Νέας Σμύρνης είναι πάρα πολύ καλή και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη».

http://www.youtube.com/watch?v=MnoFD0tgKVU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.