Nέα Σμύρνη – Φάμελλος, Δάρρα και Υρώ Μανέ στο Γαλαξία (VIDEO)




(γράφει Ορνέλλα Ζέφη – nstv.gr)
Η τέταρτη εβδομάδα εκδηλώσεων του πολιτιστικού πολυχώρου «Γαλαξίας» ξεκινάει την Δευτέρα, 24 Μαρτίου, με την Αναστασία Μουτσάτσου να μας τραγουδάει «με παρέα είναι καλύτερα» και την Τρίτη, 25 Μαρτίου, ο Δημήτρης Βαρζεμπετιάν μας ταξιδεύει με jazz, blues και latin μουσική.
Την Τετάρτη, 26 Μαρτίου, ο dr.med. Ηρακλής Πατσόπουλος, δ/ντης του Τμήματος αθλητικών κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών παρουσιάζει το θέμα «Αθλητικές κακώσεις δρομέων: πρόληψη, αντιμετώπιση, αποκατάσταση» και την Πέμπτη, 27 Μαρτίου, η σκιτσογράφος Μαρία Τζαμπουρά μας εισάγει στην τέχνη και τις τεχνικές της γελοιογραφίας.
Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαρτίου, η Υρώ Μανέ πρωταγωνιστεί στο «Συμβολαιογράφο» του Ν.Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου.
Την Κυριακή, 30 Μαρτίου, ο Μανώλης Φάμελλος και η Nalyssa Green με φωνές και έγχορδα παρουσιάζουν το «Παρ’ ολίγον κουαρτέτο».
Το πρόγραμμα των παιδικών εκδηλώσεων συνεχίζεται με το θέατρο σκιών του Τάσου Κώνστα «ο Καραγκιόζης μάγειρας» το Σάββατο, 29 Μαρτίου και την παιδική παράσταση «Αίσωπος + Αδερφοί Γκριμ = Παιχνίδι» την Κυριακή, 30 Μαρτίου.
Τέλος, από τις 24 έως και τις 30 Μαρτίου, η Ελένη Κανελλοπούλου παρουσιάζει την έκθεση με τις εικαστικές της δημιουργίες «Είναι Άνοιξη, Έρχεται Καλοκαίρι»  και οι Μάγια Γκόλοβα, Αικατερίνη Σκούρτα και Λίτσα Φραγκιά παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια ομαδική έκθεση με τίτλο «Η Μαγεία των Χρωμάτων».

https://www.youtube.com/watch?v=r4XSiDTm_Es

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.