Ανδρέας Κονδύλης: “δυστυχώς πολύ λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του Αρχαίου Θεάτρου στον Άλιμο” (VIDEO)




 

Ανδρέας Κονδύλης – υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου με το συνδυασμό ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

“Δυστυχώς είναι πολύ λίγοι οι συμπολίτες μας που γνωρίζουν την ύπαρξη του Αρχαίου Θεάτρου.Εμείς έχουμε προτείνει πως θα πρέπει για όλα τα σημεία αρχαιολογικού, πολιτιστικού, ιστορικού ενδιαφέροντος όπως είναι αυτός εδώ ο χώρος όπως είναι το βυζαντινό εκκλησάκι, τα ευρύματα στο λόφο Πανί, θα πρέπει να γίνει ένα πρόγραμμα συστηματικής ενημέρωσης όλων των μαθητών όλων των σχολείων της πόλης μας.

H ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟΥ ΕΠΑΛ ΑΛΙΜΟΥ


Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέας Κονδύλης: “δυστυχώς πολύ λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του Αρχαίου Θεάτρου στον Άλιμο” (VIDEO)

  • 20/03/2014 at 11:05 μμ
    Permalink

    Εντάξει προεκλογική περίοδος είναι αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε πολύ καλά τι υπάρχει μέσα στο κτήμα και έχουμε από το 1996 υποβάλει προτάσεις που έχουν γίνει αποφάσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι με τη συμμετοχή όλων των Γυμνασίων του Δήμου Αλίμου, σε συνεργασία με το τότε Γυμνάσιο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης διοργανώθηκε από την διοίκηση Ματζουράνη με υπεύθυνους από τον Δήμο μας τον Νίκο Τσαμπαρλή και εμένα μάθημα – διαγωνισμός στο οποίο όλοι οι μαθητές εκπόνησαν εργασία με θέμα την χλωρίδα την πανίδα και την αρχαιολογική ιστορία του Κτήματος . Η καλύτερη εργασία βραβευτηκε με την επίσκεψη των μαθητών σε αντίστοιχο περιβαλλοντικό σχολείο της πόλης Nyssoping στην Σουηδία στην οποία από ότι θυμάμαι αποκομίσαμε όλοι μεγάλη γνώση γα το εκπαιδευτικό σύστημα στη Σουηδία αλλά και εντυπωσιάσαμε τους Σουηδούς με τον ευρύτερο πλούτο και την ιστορία του κτήματος .
    Ας μην εμφανίζεται ο φίλος Ανδρέας Κονδύλης τιμητής και γνώστης των πάντων και να μην υποτιμάει τη γνώση και τις προτάσεις που υποβάλει άλλοι στο παρελθόν. Ας μας πει τι έχει κάνει τόσα χρόνια σαν αντιδήμαρχος και πρώτο βιολί του συνδυασμού του για το κτήμα Τράχωνες τα τελευταία 7 χρόνια και ποιες ήταν οι προτάσεις του.
    Επειδή τελευταία υπάρχει μεγάλη σπέκουλα για το κτήμα Τράχωνες και κάποιοι αποκρύπτουν εσκεμμένα γεγονότα εμείς σαν συνδυασμός θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες για το τι έχουμε κάνει από το 1996 για το κτήμα Τράχωνες όχι με λόγια αλλά με στοιχεία από προτάσεις και αποφάσεις μας που είναι και σήμερα επίκαιρες.
    Αποφάσεις οι οποίες ήταν οι πρώτες που έθεσαν τους όρους ώστε να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου Αλίμου η Παλαιά οικία Γερουλάνου, η Βυζαντινή εκκλησία, το Αρχαίο Θέατρο μαζί με το 60% της έκτασης και εισφορά υπέρ του Δήμου περίπου ενός δισεκατομμυρίου δρχ. αποτρέποντας ταυτόχρονα την ανέγερση πολυκαταστήματος της ΜΑΚΡΟ
    Αποφάσεις που όπως θα δείτε δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από τις διοικήσεις Ορφανού – Κονδύλη

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.