Συνεχίζεται η Τριλογία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης




Για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από 45 μέρες, η θεατρική ομάδα «Off Broadway», παρουσίασε το Σάββατο στο «Κάρολος Κουν» σκηνές και μουσική από ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου. Το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού επιβεβαίωσε την ποιότητα της παράστασης «Ένα έργο που όλοι έχουμε ξαναπαίξει».

DSC_1076

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και το κοινό ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας πρόσφερε είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

Η θεατρική «Τριλογία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης» συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαρτίου, στις 20.00 με την παράσταση «Η Μυστική Πορεία», βασισμένη στην Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη, από την ομάδα Έναστρες Καρδιές. Οι θεατές της παράστασης μπορούν να φέρουν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

DSC_1077

Το θεατρικό εργαστήρι Νέας Σμύρνης ολοκληρώνει την «Τριλογία» το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 20.00 με την πασίγνωστη ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», από εκείνη τη μέρα θα συλλεχθούν τρόφιμα.

Στην παράσταση του Σαββάτου, οι ηθοποιοί – μουσικοί της θεατρικής ομάδας «Off Broadway, απέδωσαν τα τραγούδια «Χίλιες βραδιές», «Νύχτα στάσου», «Το πάρτυ», «Το μεγάλο μυστικό μου», «Δεν κλαίω για τώρα», «Το άγαλμα», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες», «Άνοιξε πέτρα», «Άμα δείτε το φεγγάρι», «Πολλές φορές», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Αποκοιμήθηκα», «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι».

IMG_9020

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Γιακουμάκης

Μουσικοί: Στέφανος Τζανακάκης (κιθάρα), Μιχάλης Χάλκος (μπουζούκι), Σωτήρης Σινάνης (πλήκτρα), Γιάννης Τζανακάκης (μπάσο)

Παίζουν: Ηλίας Πλέσσιας, Στάθης Κιουλαφής, Θάλεια Παπαμερκουρίου, Θανάσης Συρουλάνης, Στέφανος Τζανακάκης, Νίκη Σαμίου, Εύη Βαλή, Γιώργος Τσιλογιάννης, Μένια Σκουλιδά, Γιώτα Τζανακάκη, Μαρία Συκιώτου, Γιάννης Κουκουβές.

(thopaa.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.