Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη>ο Ντίνος Καραγεώργος με τον Κωνσταντέλλο
Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να ακολουθήσω στην επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ξεκάθαροι και πιστεύω οι βασικοί λόγοι επιλογής συνδυασμού για τον οποιονδήποτε υποψήφιο που σέβεται τον εαυτό του, που σέβεται τους δημότες και τους ψηφοφόρους του.
Θεωρώ τον Γρηγόρη ως τον μοναδικό εγγυητή της πραγματικής ενοποίησης των τριών πρώην Δήμων.
Άνθρωπο που έχει και την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για να μπορέσει επιτέλους να δώσει στους δημότες των τριών δημοτικών ενοτήτων το ερέθισμα ότι δεν είμαστε τρεις αλλά ΕΝΑΣ Δήμος πια.
Άνθρωπο που θα πάρει τα καλά κάθε ενότητας και θα τα προσθέσει στις άλλες δυο.
Άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή να μάθει για τα προβλήματα και των άλλων δυο ενοτήτων ώστε να είναι γνώστης, που δεν ντράπηκε να ρωτήσει για να μάθει, που έβαλε στο περιθώριο ακόμα και την δουλειά του για να μπορέσει να αποκτήσει πλήρη εικόνα για όλο τον δήμο.
Άνθρωπο που θα δώσει σε κάθε δημότη τα ίδια προνόμια, θα διορθώσει τις ανισότητες που έφερε η παρούσα διοίκηση του κυρίου Πάνα και θα τους κοιτάξει στα μάτια.
Σημαντικό παράδειγμα η κάρτα δημότη που επέβαλε ο κύριος Πανάς και στην ουσία ξεχωρίζει τους δημότες σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, εξαιρώντας μάλιστα τους κατοίκους που μένουν χρόνια στον δήμο μας, πληρώνουν τα δημοτικά τέλη όπως όλοι μας αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα όπως θα έπρεπε.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρόν δημοτικό συμβούλιο ένιωσα ότι ο άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστευτώ τις αγωνίες μου για τον δήμο ήταν αυτός.
Είδα έναν συνδυασμό ενωμένο σαν γροθιά, έναν συνδυασμό που μπορούσες να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα μπεις στο περιθώριο και γνωρίζοντας ότι αυτές δεν θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων αλλά θα συζητηθούν για να βγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Χάρη στην δικιά του βοήθεια και φυσικά την βοήθεια των συμβούλων του κατάφερα να διορθώσω μια αδικία πολλών ετών στην δημοτική ενότητα Βουλιαγμένης και εννοώ το παράλογο ειδικό τέλος 3% επί του τζίρου που κατέβαλαν οι καταστηματάρχες επί πολλά χρόνια.
Χάρη στην βοήθειά του πέρασε η πρόταση μου στην οικονομική επιτροπή για μείωση των δημοτικών τελών στην ενότητα της Βουλιαγμένης και με χρονικό ορίζοντα δυο ετών να έρθει στα ίδια επίπεδα με τις άλλες δυο ενότητες. Μείωση μάλιστα που κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν μέσα από ανυπόγραφα δημοσιεύματα στον τοπικό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο, ξεχνώντας βέβαια ότι αυτοί ήταν που είχαν φτάσει τα τέλη σε αυτά τα δυσβάσταχτα για τους δημότες μας ύψη.
Ξεκάθαρα λοιπόν είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και μικρότητες, με πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να γίνει στον δήμο μας, που έφτασε σε σημείο για το καλό του δήμου να αφήσει πίσω την αντιπολίτευση και να υποκαταστήσει πολλές φορές την διοίκηση για να λυθούν επιτέλους πολλά σοβαρά θέμα που η παρούσα διοίκηση δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να λύσει.
Είναι ένας άνθρωπος που σε βλέπει πρώτα από όλα σαν φίλο και όχι σαν σάκο ψήφων, που θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου ακόμα και αν κάποιο θέμα είναι εντελώς έξω από τα δικά του πιστεύω.
Τέλος σε αυτόν τον συνδυασμό δεν βρήκα μόνο έναν καλά καταρτισμένο αρχηγό και πολύ αξιόλογα στελέχη αλλά κυρίως φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές, καλές και κακές.
Βρήκα ανθρώπους με τις ίδιες αγωνίες για την περιοχή μας, με τα ίδια πιστεύω και έτοιμους να βάλουν το σώμα τους μπροστά για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών του χωρίς να υπολογίζουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.