Θαύμα! – ήρθε το φυσικό αέριο και άνοιξε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου
(Aπό το site του Θουκυδίδειου Οργανισμού  Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αλίμου – thopaa.gr)

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σύνδεσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου με το Φυσικό Αέριο και πλέον λειτουργεί κανονικά και εξυπηρετεί και πάλι το κοινό και τις ομάδες του Δήμου μας.

Προηγήθηκαν συντονισμένες προσπάθειες για την κατά το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών. Ασφαλώς ο χρόνος θα μπορούσε να ήταν βραχύτερος, όμως τα απρόβλεπτα και η γραφειοκρατία συνέβαλαν στο αντίθετο.

Το Κολυμβητήριο έχει εξασφαλίσει τα απαιτούμενα σε σχέση με τη θέρμανση του και βέβαια γίνεται και η ενδεδειγμένη οικονομία που μειώνει, σε συνδυασμό με την «κουβέρτα», κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας του.

Όσα μέλη είχαν καταβάλει τη μηνιαία συνδρομή πριν την αναστολή λειτουργίας, η πληρωμή θα παραταθεί για όσο χρόνο έμεινε ανενεργό το Κολυμβητήριο.

Τα προγράμματα του Θουκυδείδιου Οργανισμού θα γίνονται όπως και πριν ενώ το ωράριο του κοινού θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 16:00 και 20:00 – 21:00 και το Σάββατο 11:00 – 15:00.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην Αντιδήμαρχο κ. Μιμή Κλεώπα Μπίσμπα η συμβολή της οποίας ήταν καταλυτική στην ολοκλήρωση των ενεργειών για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο.

Επίσης και στην η Τεχνική Υπηρεσία η οποία είχε σημαντική παρουσία και συνεισφορά σε όλη τη διάρκεια της μελέτης και των εργασιών.

Τώρα η προσπάθεια όλων εστιάζεται όχι μόνο στο να διατηρηθεί το Κολυμβητήριο ανοιχτό αλλά καθημερινά να βελτιώνουμε της υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.