TAΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ>ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!!




tastaoikopedageito

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Με χθεσινό δελτίο τύπου, ο Δήμος μας πληροφορεί ότι πέτυχε τη διάθεση από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών πίστωσης 700.000 € για τη συνέχιση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων που προεκλογικά – όλως τυχαίως – έχει αναπτύξει ο κ. Δήμαρχος.

Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την απαράδεκτη πολιτική του – την οποία επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο και τους συνδημότες μας – ότι οι προτεραιότητές του είναι πολύ μακριά από τις μεγάλες και επείγουσες ανάγκες των πληττόμενων από την κρίση συμπολιτών μας.

Αλήθεια, ποιά είναι η πολιτική του κ. Δημάρχου για την αποτροπή της επερχόμενης πλήρους κατάρρευσης των κοινωνικών υπηρεσιών που παρείχε ο δήμος στα λαϊκά στρώματα (βρεφονηπιακοί σταθμοί, πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι», συντήρηση και λειτουργία των σχολείων, ΚΑΠΗ, προνοιακά επιδόματα, δομές πολιτισμού, αθλητισμού, κ.λ.π.); Τι έχετε κάνει π.χ. κ. Δήμαρχε για τα πάνω από 400 παιδιά που έμειναν φέτος έξω από τους παιδικούς σταθμούς;

Εμείς για άλλη μια φορά καταγγέλλουμε ότι ο κ. Κόκκορης ενώ συνεχίζει – χωρίς την παραμικρή συστολή μπροστά στην ανέχεια, τις δυσκολίες και τα πολύμορφα προβλήματα των συμπολιτών μας – την περιοριστική πολιτική άγριας λιτότητας σε βάρος των αναγκών της πόλης και των δημοτών της Γλυφάδας, ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με έργα βιτρίνας ενόψει μάλιστα των δημοτικών εκλογών όπως ασφαλτοστρώσεις και κηπάρια, σκανδαλώδεις αγορές οικοπέδων ακόμη και εκτός σχεδίου κ.λ.π. και γενικότερα τη διασπάθιση κονδυλίων σε τουλάχιστο ανεπίκαιρα ή δευτερεύουσας σημασίας προγράμματα, έργα και προμήθειες.

Οι πολίτες της Γλυφάδας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα ανατρέψουν την αποτυχημένη δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη και θα ανοίξουν με την ψήφο τους το δρόμο για μια άλλη πολιτική που θα επικεντρωθεί στην κάλυψη των αναγκών των λαϊκών οικογενειών και των πληττόμενων συμπολιτών μας. Θα αναδείξουν στη διοίκηση του Δήμου την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.