Νέα Σμύρνη – Παρουσίαση της Παράταξης του Γιώργου Κουτελάκη (VIDEO)




(Γράφει η Εριέλλα Χρυσού – nstv.gr)

Στον κινηματογράφο Σπόρτινγκ βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, όπου ο Γιώργος Κουτελάκης, αντιδήμαρχος οικονομικών, ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Σμύρνης στις εκλογές του Μαΐου.
Ο τ.δήμαρχος, αποκαλώντας φίλους του τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής που δεν τον ακολούθησαν, αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Νέας Σμύρνης από το 1998 έως και πρόσφατα. Παράλληλα, παρουσίασε σημαντικό αριθμό δημοτικών συμβούλων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, μεταξύ των οποίων ήταν η Μαρίνα Ιακωβάκη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η Κατερίνα Κουτετέ, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, ο Θεόδωρος Καστόρης, η Ελένη Κασίμη, η Φωφώ Μουτοπούλου και άλλοι.
Ο Γιώργος Κουτελάκης μίλησε στην κάμερα του www.nstv.gr, υποστηρίζοντας ότι δεν δυσκολεύτηκε να σχηματίσει τη νέα του παράταξη, διότι αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης. Παιρετέρω, κατηγόρησε το νυν δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη, για το γεγονός ότι τις προσωπικές του φιλοδοξίες δεν τις κατέθεσε προς έγκριση στον κοινό τους συνδυασμό, αποκαλώντας τη συγκεκριμένη πράξη ένα νέο είδος πολιτικής ηθικής, το οποίο και ελέγχει.
Με τη σειρά της η αντιδήμαρχος Μαρίνα Ιακωβάκη υποστήριξε πως η παράταξη στην οποία συμμετέχει θα στηρίξει τις αρχές και τις αξίες της, κρατώντας το πολιτικό επίπεδο εκεί που αρμόζει στον κόσμο της Νέας Σμύρνης.
Τέλος, ο Πέτρος Τσαπάρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε να υπηρετήσει το δήμο της Νέας Σμύρνης, όπου ζει και εργάζεται.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.