Οι “Χαρλεάδες” στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, στην Αργυρούπολη




 

harley2

Την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου δεκαμελής αντιπροσωπία της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson (Harley-Davidson Club Hellas), με σκοπό να παραδώσει στη Διοίκηση του Ιδρύματος οικονομική ενίσχυση, η οποία είχε συγκεντρωθεί περίπου ένα μήνα πριν κατά τη διάρκεια ειδικής φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στον χώρο της Λέσχης.
Την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετιστών -η οποία είχε ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Λέσχης Αλέξανδρο Πίνο και τον Γραμματέα Λεόντιο Λεοντιάδη- υποδέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κα. Βίκη Αντωποπούλου, η οποία παρέλαβε τα 2.550 € που είχαν συγκεντρωθεί.
Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν εκτεταμένη ξενάγηση που τους παραχώρησε η επικεφαλής Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Σπυριδάκη στους χώρους του Ιδρύματος το οποίο βρίσκεται στην Αργυρόπουλη σε ένα υπερσύγχρονο κτίσμα που εγκαινιάστηκε το 2001. Οι επισκέπτες στο σύνολό τους εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, που απλώνονται σε ένα κτήριο 4.000 τετραγωνικών μέτρων και ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές, ειδικές για τις ανάγκες των παιδιών -αλλά και ενηλίκων- που φιλοξενούνται στους χώρους της Εταιρίας. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όχι μόνο οι αίθουσες και οι χώροι φιλοξενίας, αλλά το πολυθέατρο (που χρησιμεύει και ως κέντρο άθλησης μπότσια) και η θερμαινόμενη πισίνα που καλύπτει τις θεραπευτικές ανάγκες του Ιδρύματος δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να εξοικειώνονται με το υγρό στοιχείο.
harley1
Από την πλευρά τους πολλά από τα παιδιά του ιδρύματος χάρηκαν ιδιαίτερα την επίσκεψη των «Χαρλεάδων» και βγήκαν στον περίβολο του κτηρίου ώστε να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες εκεί και να φωτογραφηθούν με τα αστραφτερά δίκυκλα.
harley3
harley4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.