Ελένη Μπελιά: “Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε στις εκλογές, ότι θα αλλάξουμε τον Άλιμο”
(anokatostokalamaki.wordpress.com)

Το  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, άνοιξαν τα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης, στην οδό Παλαμηδίου 12-16, στο κάτω Καλαμάκι. Πολλοί φίλοι και φίλες πέρασαν από τον ζεστό και φιλόξενο χώρο Πολιτικής και Πολιτισμού, τον οποίο έστησαν με την προσωπική εργασία και προσφορά τους τα μέλη και οι φίλοι του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
Η Ελένη Μπελιά, υποψήφια δήμαρχος της Κίνησης, μιλώντας στον κόσμο, είπε:
“Ετοιμάσαμε αυτόν τον χώρο με πολύ κέφι και ελπίζουμε να γίνει ένας χώρος πολιτικής και πολιτισμού, στον οποίο θα έρχεστε συχνά, όχι μόνον σήμερα. Θέλουμε να γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Είπαμε να σας καλέσουμε ζεστά και ανθρώπινα. Είμαστε απλοί άνθρωποι. Θέλουμε να είμαστε ανθρώπινοι όχι μόνο σήμερα αλλά πάντα. Πιστεύουμε ότι η πολιτική πρέπει να είναι για τον άνθρωπο και με τον άνθρωπο. Σας θέλουμε όλους και όλες εδώ. Όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετά τις εκλογές.
Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε στις εκλογές, ότι θα αλλάξουμε τον Άλιμο. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε την πόλη μας πάνω από όλα. Μας λείπει η πόλη μας, η γειτονιά, ένας δημόσιος χώρος καθαρός και φροντισμένος. Εμείς δεν θα κάνουμε άνω κάτω τον χώρο. Θα τον τακτοποιήσουμε.
Να ξέρετε ότι κάθε μέρα θα είμαστε εδώ, θα είμαστε στις γειτονιές του Αλίμου. Θα μας βρείτε στους χώρους δουλειάς μας, όσοι είμαστε ακόμα τυχεροί και εργαζόμαστε…
Εδώ θα έχουμε την αλληλεγγύη μας με τη νομική υποστήριξη.
Σας ευχαριστώ και πάλι, όλα τα μέλη του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και ελπίζουμε να σας βλέπουμε κάθε μέρα.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.