Υποψήφιος Δήμαρχος στα 3Β ο Δημοσθένης Δόγκας




Την υποψηφιότητά του να διεκδικήσει το τιμόνι της Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Μίτος της Αριάδνης» ο Δημοσθένης Δόγκας. Ο εγγονός του πρώτου κοινοτάρχη Βούλας, που μία εβδομάδα νωρίτερα εγκαινίασε το Πάρκο Γεωργίου Κ. Δόγκα, δωρεά της οικογένειάς του, πραγματοποίησε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ανατρέποντας σχέδια και προσδοκίες των ανταγωνιστών του στην κούρσα των δημοτικών εκλογών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μίτου», επίκειται συνέντευξη Τύπου εντός των ημερών στην οποία θα ανακοινωθούν τόσο το σήμα του νέου συνδυασμού, όσο και ο τίτλος του, που αποκωδικοποιώντας τα γραφόμενα μάλλον θα είναι «Δημοτική Βούληση«.
Ο Δημοσθένης Δόγκας εκπροσωπεί τη δυναμική γενιά των 30ρηδων (γεννήθηκε το 1978), έχει σπουδάσει Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Greenwitch της Μεγάλης Βρετανίας και έχει master ναυτικού δικαίου από το Πανεπιστήμιο του Hunddersfield. Έχει επίσης συνδέσει τη δράση του με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ενώ έχει δημιουργήσει την ομάδα μελετών AnyGivenProject.

(infonotia.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.