Zευγάρι Αλβανών έκλεβε τσάντες από καταστήματα της Γλυφάδας




tsantesglygeito

Συνελήφθησαν στις 6-1-2014 το απόγευμα στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Α’ Α.Τ. Γλυφάδας και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, μία 28χρονη και ένας 33χρονος, οι οποίοι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν δύο τσάντες από θαμώνες καταστημάτων στην περιοχή της Γλυφάδας.
Σε βάρος των συλληφθέντων και άγνωστων συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, το τελευταίο μήνα είχαν σημειωθεί κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων από πελάτες καταστημάτων στην περιοχή της Γλυφάδας. Ειδικότερα, οι δράστες εισέρχονταν στα καταστήματα σε ώρες που βρισκόταν εκεί πλήθος θαμώνων και προσποιούμενοι και οι ίδιοι τους πελάτες αφαιρούσαν τσάντες και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Όπως εξακριβώθηκε, με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει την τελευταία εβδομάδα εννέα (9) κλοπές.
Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους και τις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, τα χρηματικά ποσά των 1.270 ευρώ, των 172 δολαρίων Η.Π.Α. και 10 λίρες Αγγλίας, μία σιδερένια ράβδος και πλήθος τσαντών, πορτοφολιών και προσωπικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.