O δήμαρχος Γλυφάδας πάει τα ΚΑΠΗ σε Βίσση – Ρέμο




Τι άλλο θα δούμε…Ο δήμαρχος Γλυφάδας κ.Κόκκορης προσφέρει στους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ και στα άτομα που έχουν εγγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, δωρεάν διασκέδαση σε Βίσση- Ρέμο και Πρωτοψάλτη – Αρβανιτάκη.
Όλα αυτά βέβαια, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνούν και όχι λόγω των δημοτικών εκλογών που έρχονται. Μάλιστα θα τους μεταφέρει στα κέντρα με πούλμαν.Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμμία αναφορά στο κόστος. Θα τα πληρώνει ο δήμος ή πρόκειται για δωρεάν προσφορά του επιχειρηματία στον δήμαρχο;
Πάντως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να γίνει χαμός μετά την ενέργεια αυτή του κ.Κώστα Κόκκορη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας:

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Παπαθεοχάρη προσφέρουν στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο και έχουν εγγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και στα άτομα της τρίτης ηλικίας μέλη των Κ.Α.Π.Η δωρεάν είσοδο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, (εμφανίζονται οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη) και PANTHEON THEATER πρώην ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ (εμφανίζονται οι Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσσυ).

Για τη μεταφορά τους στους παραπάνω χώρους ο Δήμος Γλυφάδας θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρούν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μυστρά 1 και Επιδαύρου 2 Άνω Γλυφάδα

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Παπαθεοχάρη για τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και απόδρασης από τα προβλήματα της καθημερινότητας που παρέχει σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αλλά και στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.