Τάσος Ταστάνης – “διεκδικούμε την ψήφο του Γλυφαδιώτικου λαού”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μια πολύμηνη δημοκρατική διαδικασία, ανοικτή στους συμπολίτες μας με μαζικές συνελεύσεις και γόνιμες συζητήσεις, με αποκορύφωμα την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής για τη συγκρότηση της Δημοτικής μας Κίνησης:
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που πήραν μαζικά μέρος στις διαδικασίες αυτές, ενέκριναν τη «Διακήρυξη Αρχών» και τον «Κανονισμό Λειτουργίας» της Δημοτικής Κίνησης, και επέλεξαν με μυστική ψηφοφορία τόσο τον τίτλο της, όσο και την 1η Συντονιστική Επιτροπή και τον υποψήφιο Δήμαρχο.
Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα όσο και για τους υπόλοιπους 20 συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στη Συντονιστική Επιτροπή η επιλογή να ηγηθούμε της απόλυτα αναγκαίας συνολικής αγωνιστικής προσπάθειας για την ριζική ανατροπή της σημερινής τραγικής κατάστασης στο δήμο μας.
Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές και που έχουν κουραστεί από τις πολιτικές όλων των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου (και κυρίως του απερχόμενου δημάρχου κ. Κόκκορη) που εκτός από την κατασπατάληση των δημοτικών πόρων σε έργα βιτρίνας και κακοδιαχείριση, εφάρμοσαν κατά γράμμα και χωρίς την παραμικρή αντίδραση τα μέτρα των μνημονιακών Κυβερνήσεων, φέρνοντας στους συνδημότες μας σημαντικότατες περικοπές βασικών υπηρεσιών και κοινωνικών παροχών.
Με τον τρόπο αυτό έχουν οδηγήσει τους συμπολίτες μας σε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες μέρα με την ημέρα επιδεινώνονται. Εμείς θα πρωτοστατήσουμε στους αναγκαίους αγώνες για την ανατροπή της κατάστασης. Και με τις προτάσεις και λύσεις που καταθέτουμε δημόσια στο Γλυφαδιώτικο λαό, διεκδικούμε την ψήφο του για να βρεθούμε ως νέα δημοτική κίνηση στη διοίκηση του δήμου.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε στο Γλυφαδιώτικο λαό ότι, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχουν θέσει οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και η τρόικα, ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα. Και θα τον πετύχουμε με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας.

Τετάρτη 22 Γενάρη 2014
Τάσος Ταστάνης
Υποψήφιος Δήμαρχος της Δ.Κ.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.