Στέλιος Δίβαρης – “οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Γλυφάδας είναι διαπλεκόμενοι”




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00, κόψαμε την πίτα μας, με την παρουσία στελεχών πρώτης γραμμής και πολιτικών φίλων. Ο Στέλιος Δίβαρης απευθυνόμενος στα στελέχη της παράταξης, μαζί με ευχές για Καλή Χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, εξέφρασε την ανησυχία του για την χώρα.
Απευθυνόμενος στα στελέχη της παράταξης, ανέλυσε την πολιτική διαπλοκή που υπάρχει στον Δήμο αυτή την στιγμή, λέγοντας πως σε μια τόσο ρευστή περίοδο για την χώρα αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση διαπλοκής, με τους επαγγελματίες Δημοτικούς Συμβούλους, δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα για την πόλη.
Ήταν αυστηρός όσον αφορά τις ευθύνες των στελεχών της παράταξης, λέγοντας τους ότι, είναι η Δύναμη Ευθύνης στην πόλη.
Τελείωσε με την φράση “Αν όχι εμείς, τότε ποιοί, αν όχι τώρα, τότε πότε;”.
Οι εντολές που έδωσε στα στελέχη ήταν οι εξής, σαν στρατηγικές επικοινωνίας, πολιτικής κ ενημέρωσης των Γλυφαδιωτών.
1. Λέμε αλήθεια, δεν υπερβάλουμε, αλλά δεν είμαστε ηττοπαθείς, εστιάζουμε στην εργατικότητα και στις δυνατότητες της πόλης.
2. Κύριο μας μέλημα και πρωταρχικός μας στόχος σαν διοίκηση, είναι η κοινωνική πολιτική και η προστασία της συνοχής στην κοινωνία των πολιτών. Η Γλυφάδα είναι και θα παραμείνει πόλη για οικογενειάρχες, καμία οικογένεια πεινασμένη , καμία οικογένεια με ψυχολογικά φορτία, που δεν μπορεί να αντέξει.
3. Η συντήρηση της πόλης είναι ευθύνη όλων μας, με όσα μέσα διαθέτουμε και δική μας ευθύνη σαν διοίκηση, είναι ο σχεδιασμός και η τήρηση της νομιμότητας.
4. Η δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών προστασίας του εμπορικού κέντρου και η δημιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη με τον σχεδιασμό και υλοποίηση κεντρικών γεγονότων προσέλκυσης τουρισμού από την Ελλάδα και την Ευρώπη, με την αξιοποίηση όλων των πόρων που έχουμε, σε βουνό και θάλασσα και των ιστορικών μνημείων.
5. Τήρηση πλήρως, των Δημιουργικών Διαδρομών, τα οποία αυτή τη στιγμή διαβουλευόμαστε με τον Γλυφαδιώτικο λαό , με σχέδια και πράξεις, τα οποία πραγματοποιούνται από το πρώτο έτος θητείας. Για το τελευταίο δε, υπερθεμάτισε, ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, αυτός θα είναι ο κανόνας μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.