Παροχή δωρεάν Νομικών Συμβουλών στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες




 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Συνδημότες, συνδημότισσες,
Η πραγματικότητα την οποία όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά έχει γίνει πολύ δύσκολη. Βομβαρδιζόμαστε με πλήθος πληροφοριών  για νομικά ζητήματα κάποια από τα οποία μας αφορούν άμεσα.
Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νομικά θέματα αναζητώντας την συμβουλή ενός δικηγόρου, όμως η οικονομική κρίση  και η αδυναμία καταβολής έστω και της ελαχίστης αμοιβής του προκειμένου να μας συμβουλέψει σχετικά με το θέμα που μας απασχολεί , μας αναγκάζει να αναβάλουμε την επίλυση των ζητημάτων αυτών.
Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» στην προσπάθεια της να βρίσκεται με ουσιαστικό τρόπο δίπλα  στα προβλήματα των δημοτών, και  να τα αφουγκράζεται,  με στόχο την επίλυση τους, όπου αυτό είναι εφικτό, αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία ενός προγράμματος παροχής νομικών συμβουλών, χωρίς αμοιβή, προς τους δημότες.
Το πρόγραμμα θα παρέχεται από τους νομικούς συμβούλους της παράταξης για συγκεκριμένα θέματα (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας) στα πιο κάτω Γραφεία της παράταξης στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό, κατόπιν ραντεβού που θα κλείνεται τηλεφωνικά.

 


Γραφείο Αργυρούπολης:  Λεωφ. Κύπρου 47,  ☎ 210 9949610
Γραφείο Ελληνικού:  Ιασωνίδου & Τριπόλεως (Γωνία), ☎ 210 9600798

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.