Μεγάλος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο Αθλητικός Οργανισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών), τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων και το STAR FOOTBALL CLUB, διοργανώνoυν μεγάλο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των Ομάδων του Π.Σ.Α.Π. (Διεθνείς Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και Πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004). και της UNESCO-STARFC (στην οποία συμμετέχουν γνωστοί Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές και γνωστοί Καλλιτέχνες), προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 4:00 μ.μ., στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του STAR FOOTBALL CLUB, Αλκυονίδων 4 , Ά Πλαζ Βούλας. Πριν και μετά τον αγώνα, θα υπάρξουν σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις (μικρής διάρκειας αγώνες μικρών παιδιών της Μητροπόλεως καθώς και δύο ομάδων γυναικών) και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (λειτουργία περιπτέρων με ενημέρωση της δράσης των διοργανωτών, εικαστική αθλητική έκθεση της Unesco και άλλων καλλιτεχνών, παραδοσιακοί χοροί από συλλόγους διαφόρων διαμερισμάτων της Ελλάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως κ.α.)
Σας παρακαλούμε όπως μας βοηθήσετε για την προβολή του σημαντικού αυτού γεγονότος και τη κάλυψη αυτού την ημέρα της διεξαγωγής του, όπου αναμένεται να τη παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.