Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
7 και 8 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για να συνεχίσει τις στειρώσεις και την περίθαλψη κακοποιημένων ζώων διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της.  Αντί να κάνετε δώρo ζώα, κάντε δώρα που θα βοηθήσουν κάποια ζώα που κακοποιήθηκαν ή εγκαταλείφτηκαν  να ζήσουν μια καλύτερη ζωή
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Στο παζάρι θα βρείτε Χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, κοσμήματα και ρούχα για εσάς, πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας, βιβλία και CD καθώς και τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου.

Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων που για τα ζώα σας δεν είναι πια χρήσιμα αλλά για τα αδέσποτα ζώα είναι σημαντικά, όπως λουράκια, κουβέρτες, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια/κλουβιά μεταφοράς, ονυχοδρόμια, καθώς και χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης.
Τέλος, εκτός όλων των άλλων συγκεντρώνουμε και συσκευασμένα τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Ένα πακέτο μακαρόνια, ένα πακέτο ρύζι, 1 κονσέρβα γάλα, 1 πακέτο ζάχαρη, 1 πακέτο αλεύρι, καφέ, τσάι…ότι μπορεί να διαθέσει κανείς για να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στον χώρο του παζαριού και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ηλιούπολης (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45).
Γιατί αγαπάμε τους ανθρώπους, αγαπάμε τα ζώα, αγαπάμε την ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.zeil.gr και τη σελίδα μας στο Facebook  tinyurl.com/zeilioupolis.
Βασιζόμαστε στην βοήθειά σας για να μπορέσουμε να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα από τον δρόμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.