Θάνος Ορφανός στο notia.gr: “Δύο φορές το μήνα η Κυριακή των Παραγωγών”




Θάνος Ορφανός – δήμαρχος Αλίμου:
“Μεγάλη προσέλευση του κόσμου και ικανοποίηση τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τη διοίκηση του δήμου.Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αγκαλιάσει αυτή την κίνηση και σκοπεύουμε να το κάνουμε δυο φορές το μήνα. Θα το συζητήσει η Διαπαραταξιακή Επιτροπή και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι να γίνεται η Κυριακή των Παραγωγών, δύο φορές το μήνα”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, στην 6η Κυριακή των Παραγωγών, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου, στις 20 Οκτωβρίου 2013, στη Πλατεία Καραϊσκάκη στη Λεωφόρο Ιωνίας, στο Άνω Καλαμάκι. 
Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, προσήλθε για να δοκιμάσει και να προμηθευτεί ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε προνομιακές τιμές, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν πολύ γρήγορα τα περισσότερα προϊόντα.
Όσπρια από τα Φάρσαλα, Γίγαντες από Πρέσπες, Μέλι από Χανιά, Πατάτες από Ορεινή Κορινθία, Γαλακτομικά από Καλαμπάκα, Ελιές από Λακωνία, Φρούτα και Εσπεριδοειδή από Τροιζηνία, Αρωματικά βότανα, Αμυγδαλόψιχα, Καρυδόψιχα, Γλυκά του Κουταλιού από διάφορα μέρη της Ελλάδος, Γλυκές λιχουδιές και ρακόμελο από την Αμοργό, Κρασί κ.α.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι καταναλωτές για το Αγουρέλαιο Π.Ο.Π Κρανιδίου, το οποίο εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα.
Κοντά στους καταναλωτές ήταν από την αρχή ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Μουτσάτσου, η οποία δεσμεύτηκε «για μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, στα επόμενα ραντεβού, συνδυάζοντας την καλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές». Παρόντες επίσης, μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής, αλλά και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.
Στο τέλος της ημέρας, οι παραγωγοί διέθεσαν μέρος των προϊόντων τους για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Η επόμενη συνάντηση της Κυριακής των Παραγωγών θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2013, στο ίδιο σημείο.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.