Συμβουλές για το μέλλον σου από τον Νίκο Δεμερτζή




Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης προσκάλεσε το συνδημότη μας, Διευθυντή στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Νίκο Δεμερτζή, και αυτός απεδέχθη να προσφέρει, αφιλοκερδώς, υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο μας.
Έτσι, λοιπόν, κάθε Δευτέρα το απόγευμα στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης, Κοραή 20 ο κ. Ν. Δεμερτζής θα δέχεται, με ραντεβού, μαθητές σχολείων του Δήμου μας, φοιτητές, γονείς και όποιον άλλο δημότη επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτών. Τηλ. επικοινωνίας: 2109344748.
Ο Νίκος Δεμερτζής (http://users.sch.gr/ndemertzis) υπήρξε επί σειράν ετών (1999 – 2011) υπεύθυνος των Γραφείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 4ου ΓΕ.Λ. Π. Φαλήρου και της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη…στο πέρασμα της εφηβείας…στο διάβα της ζωής, Εκδ. Σαββάλας». Έχει διοργανώσει σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων (Π. Φάληρο, Ευαγγελική Σχολή, 1ο Γυμνάσιο) και ημερίδες στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.
Φέτος θα συνεχιστούν τα σεμινάρια αυτά από το 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Δήμο μας και την Ένωση Γονέων με θέμα: «Εφηβεία και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και της ημερίδας που θα ακολουθήσει θα κοινοποιηθούν μετά την οριστικοποίησή τους και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος                                 Η Υπεύθυνη Παιδείας

Σταύρος Τζουλάκης                    Κλαίρη Δεληγιάννη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.