Η μεγάλη ντροπή στα 3Β – “Κύριοι” ξεφτιλίζετε τους δημότες σας που πληρώνουν τέλη…




Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα. Ολόκληρος δήμος και δεν μπορεί να πληρώσει τα καύσιμα για να κινηθούν τα οχήματα. Και όλα αυτά επειδή δεν βάζουν οι παρατάξεις λίγο νερό στο κρασί τους με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και να μη βγαίνει απόφαση για την προμήθεια καυσίμων. Πάλι καλά που υπάρχει και η Μαρτίνου με τις δωρεές της…Οι δημότες όμως δεν έχουν κανένα λόγο να ξεφτιλίζονται γιατί πληρώνουν ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!

Ακολουθεί δημοσίευμα από το notiareport.gr

Όπως έγινε γνωστό στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, τα οχήματα του Δήμου 3Β έχουν ξεμείνει από καύσιμα από την 1η Οκτωβρίου.

Θα αναρωτηθείτε πως κινούνται όλες αυτές τις ημέρες…Σχετικό ερώτημα έθεσε ο κ.Νιτερόπουλος προς τον Δήμαρχο Σπ.Πανά και τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Αργυρουδάκη.

Ο Αργυρουδάκης αποκάλυψε πως ένας κάτοικος της περιοχής κάνει δωρεά τα καύσιμα τις τελευταίες ημέρες. Σύσσωμοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι πολίτες που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση, απαίτησαν να μάθουν το όνομα του πολίτη που κάνει δωρεά τα καύσιμα στα οχήματα του Δήμου 3Β.

Η κ.Μαρτίνου είναι ο άνθρωπος που πληρώνει τα καύσιμα των οχημάτων, με παρακάλεσε να μην αποκαλυφθεί το όνομα της ανέφερε ο Αργυρουδάκης.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σπ.Πανάς και ανέφερε πως συχνά δίνει από την τσέπη του 100€ για να έχουν καύσιμα τα οχήματα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.