Σ. Πανάς: «Στηρίζουμε την προσπάθειά σας να δίνετε χαρά στα παιδιά που σας έχουν ανάγκη»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς παρέστη  στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας Δραστηριοτήτων στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής στη Βούλα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή εγκαινίων ο Δήμαρχος συνεχάρη τη Διοίκηση, το προσωπικό του Κέντρου αλλά και την Unesco Νοτίων Προαστίων και τον ΟΠΑΠ για τη συμβολή τους στη δημιουργία αυτής της πολύ σημαντικής υποδομής για τα παιδιά του ΚΑΑΠΑΑ.
«Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου, αλλά πάνω από όλα, όλους εσάς που στηρίζετε πάντα την προσπάθειά τους να δίνουν χαρά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η δουλειά τους για την αναβάθμιση τόσο αυτής της αίθουσας όσο και των νέων κτιρίων που θα χρηματοδοτηθούν από το ίδρυμα Νιάρχου είναι αξιοσημείωτη.
Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία αυτής της αίθουσας και κυρίως την Unesco των Νοτίων Προαστίων που μας μαθαίνει τι σημαίνει προσφορά. Σας διαβεβαιώνω ότι σε κάθε βήμα σας ο Δήμος και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Διοικήτρια του ΚΑΑΠΑΑ η Ευαγγελία Χαλβατζά και όλα τα μέλη του Διοικητού Συμβουλίου του Κέντρου, η Πρόεδρος της Unesco Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου, η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δικτύων ΟΠΑΠ Φωτεινή Γεωργαντά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Μαρία Σίνα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λ. Αργυρουδάκης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.