Εγκαίνια του ΚΑΠΗ Βουλιαγμένης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με την εγκάρδια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας στην οποία στεγάζεται πλέον το Κ.Α.Π.Η. Βουλιαγμένης.
Τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης κ. κ. Παύλος, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας , Αθλητισμού και Πολιτισμού κα. Μαρία Σίνα, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δ. Μπελετσιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λ. Αργυρουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κικίλιας, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης Γ. Μαυρωτάς και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βούλας Αλ. Κάρτσωνα.
Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης κ. Σπύρος Πανάς σημείωσε ότι: «Φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής είναι ο συγκεκριμένος χώρος να αποτελέσει εστία φιλίας και σημείο συνάντησης και δημιουργικής απασχόλησης των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν. Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ με προγράμματα και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμμετεχόντων. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για όσα μας έχουν προσφέρει έως σήμερα αλλά και για όσα συνεχίζουν να μας προσφέρουν».
Το νέο Κ.Α.Π.Η. Βουλιαγμένης βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης 2 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.