Η παρέλαση στη Γλυφάδα (15 ΕΙΚΟΝΕΣ)




pargly1

 

pargly2

pargly3

pargly4

pargly5

pargly6

pargly7

pargly8

pargly9

pargly10

pargly11

pargly12

pargly13

pargly14

pargly15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Γλυφάδας. Σε μια ηλιόλουστη μέρα μαθητές και  φορείς της πόλης παρέλασαν στη οδό Διαδόχου Παύλου μπροστά από το πρόσφατα αναπαλαιωμένο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου, παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αρχών και του πλήθους των κατοίκων που είχαν συγκεντρωθεί για να θαυμάσουν την παρέλαση.
Της παρέλασης προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον φιλόλογο του 1ου Λυκείου κ. Καλούδη Σπυρίδωνα και η  κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο των Πεσόντων στους εθνικούς αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας και την υπεράσπιση των ιδανικών, το οποίο μεταφέρθηκε στο χώρο δίπλα από το παλαιό Δημαρχείο. Τη μεγαλοπρέπεια της ημέρας ενίσχυσε η παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου, η οποία απαρτίζεται από εθελοντές μουσικούς, όλων των ηλικιών.
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση της παρέλασης και συνεχάρη τους μαθητές για την παρουσία τους. «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς τους Έλληνες καθώς μας υπενθυμίζει τους πρόσφατους αγώνες των προγόνων μας για Ελευθερία και Ανεξαρτησία. Για την πόλη μας σίγουρα είναι διαφορετική γιατί μετά από πολλά χρόνια η παρέλαση και πάλι πραγματοποιείται μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο και το Ηρώο των Πεσόντων στη Διαδόχου Παύλου, αναβιώνοντας λαμπρές μνήμες του παρελθόντος για την Πόλη οι οποίες αποτελούν για όλους εμάς το υπόβαθρο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.