Επιστολή του Χρήστου Κορτζίδη για την ταλαιπωρία στο μετρό
Επιστολή για το πρόβλημα που παρατηρείται στις συχνότητες των δρομολογίων της Γραμμής 2 του Μετρό στο τμήμα Ηλιούπολη – Ελληνικό απέστειλε ο δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης, προς τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., κ. Ν. Χ. Παπαθανάση.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ζητεί επίλυση της ταλαιπωρίας χιλιάδων επιβατών του Μετρό λόγω της μείωσης στο μισό των δρομολογίων της Γραμμής 2 του Μετρό στο τμήμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Η μείωση αυτή έχει ως συνέπεια αφενός τον διπλασιασμό του χρόνου αναμονής στους σταθμούς ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ (που βρίσκονται στα όρια του δήμου μας) και ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, πηγαίνοντας προς Αθήνα και αφετέρου αλλαγές συρμού και αναμονή στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, πηγαίνοντας προς Ελληνικό.

Η επιστολή του Δημάρχου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Λ.Κύπρου 68 Aργυρούπολη 164 52
Τηλ. 213 2018700, Fax: 210.99.02.045
Πληρ.: A. Σωτηριάδου, εσωτ. 702 Αργυρούπολη 3-10-2013
Email: [email protected]

ΠΡΟΣ: Ν. Χ. Παπαθανάση Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.
ΘΕΜΑ: Συχνότητες Δρομολογίων Γραμμής 2 του Μετρό στο τμήμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Κύριε πρόεδρε,
Γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες εντόνων παραπόνων των συμπολιτών μας για τη μείωση στο μισό των δρομολογίων της Γραμμής 2 του Μετρό στο τμήμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Η μείωση αυτή έχει ως συνέπεια αφενός τον διπλασιασμό του χρόνου αναμονής στους σταθμούς ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ (που βρίσκονται στα όρια του δήμου μας) και ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, πηγαίνοντας προς Αθήνα και αφετέρου αλλαγές συρμού και αναμονή στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, πηγαίνοντας προς Ελληνικό. Συγκεκριμένα οι συχνότητες της γραμμής 2 από τις 06:00 και μέχρι τις 20:30 είναι:

06:00 – 07:00 5′ Τμ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 10′
07:00 – 17:30 4′ Τμ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 8′
17:30 – 20:30 5′ Τμ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 10′
Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας την άποψη των πολιτών της περιοχής μας και να επανεξετάσετε το θέμα και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.