Πιο Χρυσή Αυγή δεν γίνεται! Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν “βολεμένος” από το κόμμα (VIDEO)




barba

Στην Χρυσή Αυγή εκτός από τον Γιώργο Ρουπακιά απασχολούνταν η γυναίκα και η κόρη του
– ‘Εβλεπε το ποδόσφαιρο στο σπίτι όταν τον κάλεσε το “καθήκον”
– Ένας από τους τρείς που αντάλλαξαν έντονες ματιές με τον Παύλο Φύσσα μέσα στην καφετέρια τηλεφώνησε και ζήτησε να πάει στην περιοχή το τάγμα θανάτου
– Σε περίπου 10 ημέρες από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα γίνουν γνωστές οι ταυτότητες εκείνων που αντάλλαξαν μηνύματα
Τον αποκήρυξαν από την πρώτη στιγμή. Όμως στοιχεία που δεν μπορούν να μείνουν κρυφά εκθέτουν και τον ίδιο και την Χρυσή Αυγή. Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, όχι μόνο είχε στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλλά ζούσε και μέσα από αυτήν.
Κατασκηνώσεις στη Νέδα. Φωτογραφίες με τον βουλευτή Μπαρμπαρούση, διανομή συσσιτίου από την Χρυσή Αυγή.
Αυτό που ψάχνει τώρα η αστυνομία είναι εκείνους που τηλεφώνησαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής και έστησαν ενέδρα στον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά, προχθές το βράδυ στο Κερατσίνι.
 Τους στραβοκοίταξε και έπρεπε να πεθάνει
Ένα στραβό «κοίταγμα» ήταν η αφορμή της άγρια δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ο νεαρός κατά τη διάρκεια του αγώνα κοίταξε προς το μπαρ όπου είδε τους τρεις κοντοκουρεμένους με τις μαύρες μπλούζες, άνδρες.
Γύρισε προς τον φίλο του και κάτι του είπε, ξεκινώντας μια συζήτηση που αφορούσε την Χρυσή Αυγή. «Δεν υπήρχε καμία λεκτική αντιπαράθεση μέσα στο κατάστημα» αναφέρει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής και συμπληρώνει πως αυτή τη συζήτηση πιθανόν έφθασε στα αυτιά των δραστών.
Σχεδόν άμεσα οι τρεις άνδρες άρχισαν την αποστολή μηνυμάτων συγκέντρωσης των ομοιδεατών του πολιτικού μορφώματος, αναφέρει υψηλόβαθμος αξιωματικός του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που πήρε τις περισσότερες από τις 20 καταθέσεις μαρτύρων που συμπεριλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία.
«Σε επίπεδο ενεργειών οι δράστες έχουν λειτουργήσει με μία ‘χουλιγκανική’ αντίληψη για την συγκέντρωση των συνεργών τους, έχοντας όμως πολιτικά κίνητρα. Έχουν κινηθεί σαν ‘αγέλη’, όπως εκείνοι της δολοφονίας Φιλόπουλου στο ‘ραντεβού’ των χούλιγκαν στην Παιανία» υποστηρίζει ο ίδιος υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Σε περίπου 10 ημέρες όταν γίνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα διαπιστωθεί ποιοί προκάλεσαν την οργανωμένη συγκέντρωση των μελών του πολιτικού μορφώματος, με σκοπό την επίθεση, που κατέληξε στη δολοφονία του 34χρονου, αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές.
Όταν η παρέα του Παύλου Φύσσα, επτά άτομα μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, βγήκε από το κατάστημα, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ομάδες, περίπου 10 ατόμων η κάθε μία.
 Ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, έφθασε εκεί με το αυτοκίνητό του, βγήκε από αυτό και χωρίς να έρθει σε καμία λεκτική αντιπαράθεση ή συμπλοκή με τον Παύλο Φύσσα, έβγαλε το στιλέτο και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος και την κοιλιά. Στη συνέχεια, ενώ είχαν φθάσει εκεί οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, έτρεξε προς το αυτοκίνητό του. 
Το αιμόφυρτο θύμα έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του υπέδειξε τον δράστη. Πριν συλληφθεί είχε πετάξει το ματωμένο στιλέτο κάτω από το αυτοκίνητό του. Στην κατάθεσή του, όπως επισημαίνει ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις. Αρχικά είπε ότι βρέθηκε τυχαία εκεί για να πάρει το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε την επίθεση αγνώστων και αμυνόμενος έβγαλε το στιλέτο. Αργότερα είπε πως ήταν και εκείνος μέσα στο κατάστημα. Όλες αυτές οι αναφορές του καταρρίπτονται όμως, αφού υπάρχουν καταθέσεις, ακόμη και της συζύγου του, που αναφέρουν πως ήταν σπίτι και δέχθηκε τηλεφώνημα 15 λεπτά πριν τη δολοφονία, για να πάει στο Κερατσίνι.
 Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν πως έχουν διαπιστώσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα επικεφαλής του πολιτικού μορφώματος έχουν απλώσει τα δίκτυα τους στις «κερκίδες των χούλιγκαν» επιχειρώντας την στρατολόγηση νέων μελών, τα οποία καθιστούν «διαθέσιμα» στις περιπτώσεις συμπλοκών και επιθέσεων.  
Οι ίδιοι αξιωματικοί, δηλώνουν πως αρκετά από τα άτομα που συμμετέχουν στη δράση του πολιτικού μορφώματος, διακρίνονται από μία «πρωτόγονη» αντίληψη ενώ «επιχειρούν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους με την ένταξη τους σε στρατιωτικού τύπου ομάδες για να αισθάνονται ισχυροί».
 Τις τηλεφωνικές συνομιλίες ή την ανταλλαγή μηνυμάτων αναμένεται να εντοπίσει η έρευνα, μετά την άρση απορρήτου που ζήτησε η Ασφάλεια.
Σημειώνεται ότι μετά το αιματηρό περιστατικό, η σύζυγος του δράστη μετέφερε ένα γκλόμπ και υλικό της Χρυσής Αυγής, που υπήρχε στο σπίτι της στο σπίτι της εξαδέλφης της, γι’ αυτό συνελήφθησαν και οι δύο.
 Από την Αστυνομία επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, ότι ο Ρουπακιάς είχε και οικονομική σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως λένε φίλοι του από το κόμμα, ο 45χρονος υποστήριζε άλλο κόμμα στο παρελθόν, αλλά «στρατολογήθηκε» πριν από περίπου δύο χρόνια στη Χρυσή Αυγή, όπου κρατούσε το κυλικείο της Τοπικής Οργάνωσης, βοηθούσε στη διανομή τροφίμων βγάζοντας χαρτζιλίκι για να ενισχύσει το εισόδημα του, ενώ απασχολούνταν στο κόμμα και η γυναίκα του και η κόρη του.
(newsit.gr)

http://www.youtube.com/watch?v=SU9RrmLdwwE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.