Η συγκλονιστική μαρτυρία της μάνας του 16χρονου που μαχαίρωσαν Χρυσαυγίτες έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




 

Τον περασμένο Ιανουάριο ένας 16χρονος έπεσε θύμα μαχαιρώματος από χρυσαυγίτες γιατί είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του σε συμμαθήτριά του, που είχε σχέση με έναν από αυτούς.

Η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Έρευνα» ανέφερε πω το περιστατικό συνέβη το πρωί της 28ης Ιανουαρίου στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του από δύο άτομα που του είχαν στήσει ενέδρα.

«Στη διαδρομή δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, που τον έπιασαν από πίσω. Το ένα του κράταγε το χέρι και το άλλο τον μαχαίρωσε τρεις φορές στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτική κλινική και εγχειρίστηκε. Ο γιος μου ίδε τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε, τον οποίο τον γνώριζε. Μου είπε το όνομά του. Τον γνώριζε από το σχολείο, έξω από το σχολείο, διότι ερχόταν και έπαιρνε μια συμμαθήτριά του, με την οποία είχε δεσμό. Μου είπε ακόμα ότι το άτομο αυτό απειλούσε επί μήνες τα παιδιά και ζωγράφιζε με σπρέι αγκυλωτούς σταυρούς», είπε η μητέρα.

Αιτία της επίθεσης, φαίνεται ότι ήταν το γεγονός ότι οι φίλοι της κοπέλας, μεταξύ των οποίων και το θύμα, την ρωτούσαν πώς μπορούσε να έχει δεσμό με αυτόν τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μαφιόζικη επίθεση.

Ένα μήνα μετά την επίθεση, η οικογένεια δέχθηκε απειλές και τηλεφωνικές και με μηνύματα στο αυτοκίνητο, ώστε να αλλάξουν οι καταθέσεις σχετικά με το περιστατικό.

Στα μηνύματά τους έγραφαν “ΧΑ” ή “…” και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τακτική εκφοβισμού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.