Διέκοψαν, ξανά, συναυλία του Μάλαμα στη Ν. Σμύρνη-Ακτιβιστές άνοιξαν πανό και διάβασαν μήνυμα (VIDEO)
Αντιφασίστες ακτιβιστές διέκοψαν χθες το βράδυ συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Νέα Σμύρνη αξιώνοντας από τον τραγουδοποιό να πάρουν το λόγο. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, καθυστέρησαν να απαντήσουν στους ακτιβιστές εάν θα τους έδιναν τον λόγο και για αυτό με το που έκλεισαν τα φώτα και ακούστηκαν οι πρώτες νότες οι ακτιβιστές μπήκαν στο χώρο της συναυλίας και άνοιξαν πανό μπροστά από τον Μάλαμα, που συνέχισε να τραγουδά.

Όταν όμως οι διοργανωτές, και πιθανότατα και ο ίδιος ο τραγουδιστής, αντιλήφθηκαν ότι οι ακτιβιστές δεν είχαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν επέτρεψαν σε έναν εκπρόσωπό τους να διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα. Το κοινό απάντησε με ένα θερμό χειροκρότημα.
Αμέσως μετά ο Σωκράτης Μάλαμας διατύπωσε τη δική του άποψη για τα πανό στις συναυλίες… «Είμαι μαζί σας, αλλά όχι τις στιγμές των συναυλιών», φέρεται να είπε.
Οι αντιφασίστες προέρχονται από την Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης ενάντια σε φασισμό, ρατσισμό και κρατική καταστολή, την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης και άλλες κινηματικές και εργατικές συλλογικότητες.

Ο Σωκράτης Μάλαμας είχε δεχτεί επικριτικά σχόλια σχετικά με τη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πετρούπολη, πριν από περίπου 10 ημέρες, όπου δεν θέλησε να επιτρέψει σε ομάδα εκπαιδευτικών και γονέων να πραγματοποιήσουν παρέμβαση από σκηνής και να απευθυνθούν στο κοινό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της εκπαίδευσης.

ΠΗΓΕΣ: avgi.gr – iefimerida.gr

 

http://www.youtube.com/watch?v=w5rZKz21r94

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.