Δημοτικό Συμβούλιο 3Β: μια χαρούμενη…παρέα




Πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το πρώτο μετά τις…καλοκαιρινές διακοπές.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από γονείς και μικρά παιδάκια αίθουσα ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30 η συνεδρίαση.Το γεγονός ότι βρίσκονταν δημότες στην αίθουσα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δυο ‘ισχυρούς’ άνδρες του Δήμου 3Β.

Δήμαρχος και Κωνσταντέλλος δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και έτσι ξεκίνησαν τις αντεκλίσεις και τις…φιλοφρονήσεις. Απ’ολα είχε το μενού. Κατηγορίες, καταγγελείες, προεκλογικά φυλλάδια, ειρωνείες και τέλος αντάλλαξαν και απόψεις πάνω στο επάγγελμα του..DJ.

Όπως είναι λογικό, η υπομονή των δημοτών-γονιών εξαντλήθηκε και άρχισαν να ζητούν το λόγο με σκοπό να συζητηθεί το καυτό θέμα των νηπειαγωγείων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε, καθώς αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι κατέβηκαν από τα έδρανα και άρχισαν τα ‘πηγαδάκια’ με τους γονείς. Κάποιοι άλλοι πήγαν στο…φουαγιέ του Δημαρχείου, ενώ ο Πρόεδρος ανήμπορος να επιβάλλει την τάξη, ζήτησε διάλειμμα…

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημοτικού Συμβούλου Γ.Νιτερόπουλου, ο οποίος χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσία ανέφερε στους γονείς ότι ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ…προφανώς εννοεί τις δικαιολογίες όλων των δημοτικών συμβούλων και μη.

(notiareport.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.