Mήπως ο Πασάς είναι η μεγάλη χνουδωτή αγκαλιά που ζητούσατε;




Αν είστε φίλος των επιβλητικών σκυλιών, μην ψάχνετε περισσότερο: ο Πασάς είναι η μεγάλη χνουδωτή αγκαλιά που ζητούσατε! Καθαρόαιμο βέλγικο λυκόσκυλο, με λαμπερό μαύρο τρίχωμα, αυτός ο μεγαλοπρεπής, ενήλικος σκύλος είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα. Περίπου 10 ετών, υγιέστατος και με ζωντάνια κουταβιού, έχει ακόμη πολλά χρόνια ζωής μπροστά του και ζητάει μια οικογένεια που θα τον έχει στα όπα-όπα, καθότι …Πασάς, πως να το κάνουμε!

Λόγω της εντυπωσιακής του εμφάνισης -την οποία αντιλαμβάνεται και καμαρώνει, τρελαίνεται να του λένε πόσο όμορφος είναι- αλλά και της πληθωρικής του προσωπικότητας, ο Πασάς είναι πολύ επιλεκτικός στις παρέες του: σαν το απόλυτο alpha dog, δεν δέχεται εύκολα διεκδικητές της θέσης του. Ομολογουμένως θα προτιμούσε να είναι το μοναδικό αστέρι του σπιτιού σας και να έχει όλα τα χάδια δικά του. Οι απαιτήσεις του είναι πολύ συγκεκριμένες: δύο βόλτες την ημέρα για να ξεμουδιάζει και να πηγαίνει στην τουαλέτα, φρέσκο νεράκι, φαγητό, ένα μαξιλάρι δικό του να ξαπλώνει δίπλα σας και χάδια.. πολλά χάδια.

Παρότι το αγόρι μας φαίνεται άγριο επειδή έχει σηκωμένα αυτάκια, στην πραγματικότητα είναι πολύ τρυφερός με τους ανθρώπους του. Λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και είναι αυτό που του λείπει περισσότερο στο χώρο που φιλοξενείται. Είναι πανέξυπνος, παρατηρητικός και αντιλαμβάνεται αμέσως τι του ζητάς να κάνει, ιδανικός νέος γονιός θα ήταν ένας άνθρωπος που έχει διάθεση να του μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα. Ωστόσο, παρά το παρουσιαστικό του, ο Πασάς δεν είναι φτιαγμένος για να ζει σε μια αυλή ή ταράτσα σαν φύλακας: η παρέα με τους ανθρώπους του είναι απαραίτητη, για να μπορεί να νιώθει μέλος της ομάδας και να εξελίσσεται κοινωνικά.

Έχει έντονο το συναίσθημα της προστασίας και της φύλαξης, όπως όλα τα Βέλγικα Λυκόσκυλα και γιαυτό το λόγο θα πρέπει η νέα του οικογένεια να γνωρίζει πως να του επιβληθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υιοθεσία του Πασά, είναι οι νέοι του γονείς να αντιλαμβάνονται τις κυριαρχικές του τάσεις εάν αυτές εκδηλωθούν και να μπορούν να τις χειρίζονται αποτελεσματικά, για να έχουν ένα ισορροπημένο σκυλί, τη συντροφιά του οποίου θα απολαμβάνουν για πάντα.

Θα προτιμηθούν οι γνώστες της ράτσας, που αναζητούν ένα καλό φίλο και σύντροφο.

Αν θέλετε να αιτηθείτε,ακρόαση από την Αυτού Υψηλότητα, τον Πασά, καλέστε στο 6976131680

Δίνεται μόνο εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Το σκυλάκι που θα υιοθετήσετε, θα έχει και ένα δωρεάν μάθημα θετικής εκπαίδευσης και 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.