Αθλητικός Σύλλογος Πρωταθλητών Γλυφάδας – χρυσό, ασημένιο και δυο κύπελλα!




Ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωταθλητών Γλυφάδας έδωσε το δυναμικό παρόν του στους αγώνες kickboxing των Επίλεκτων Αθλητών της ΕΟΠΤ που πραγματοποιήθηκαν στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Με προπονητή τον Μάνο Κρίκη και τους αθλητές Γιώργο Παττέ, Παναγιώτη Παττέ και Γιάννη Μαρκαντώνη, η άνοδος στην Βόρειο Ελλάδα χάρισε στον σύλλογο ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο μετάλλιο και δυο κύπελλα.

Συγκεκριμένα :

Ο Γιώργος Παττές 25 χρονών, που έπαιξε στην βαριά κατηγορία, πήρε ασημένιο μετάλλιο, το οποίο αμφισβητήθηκε όχι μόνο από τον προπονητή του αλλά και από τον πολύ κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος και αμερόληπτος τον καταχειροκρότησε.

Ο Παναγιώτης Παττές 18 χρονών, που έπαιξε στην μεσαία κατηγορία, πήρε χρυσό μετάλλιο σε έναν αγώνα που είχε πολλή καλή ροή και αίσιο τέλος. Και οι δύο αθλητές είχαν πολύ καλό αγωνιστικό και ηθικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Μαρκαντώνης 18 χρονών πήρε το πρώτο από τα δύο κύπελλα. Ο αγώνας τράβηξε τις εντυπώσεις για το υπερβολικό πάθος που έδειξαν και οι δυο αθλητές με περίπτωση διακοπής του στην μέση από τον διοργανωτή. Τα πράγματα ηρέμησαν στον δεύτερο γύρο και οι αθλητές φάνηκαν πως έκαναν την έκπληξη με την τεχνική και τον δυναμισμό τους.

Στη μέση της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση των προπονητών και ο Σύλλογος Πρωταθλητών Γλυφάδας δέχτηκε πολύ καλές κριτικές και πολλά συγχαρητήρια για την πρώτη, αλλά δυναμική παρουσία του στους αγώνες. Ο προπονητής όπως επίσης και οι αθλητές υπόσχονται να έχουν την ίδια νικηφόρα συνέχεια και στους υπόλοιπους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

(tsouxtra.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.