Το ΕΝΑΚ για τις απολύσεις και την επίθεση στο “Συνεργείο”
To ΕΝΑΚ καταγγέλλει στο λαό της Ηλιούπολης την απροκάλυπτη και μεθο-δευμένη επίθεση με τη μέθοδο των ομαδικών απολύσεων, ενάντια στην Αυτο-διοίκηση και τους εργαζομένους. Σχολικοί φύλακες και Δημοτική Αστυνομία αποτελούν δομές και υπηρεσίες με σημαντικό έργο και προσφορά στην αυτο-διοίκηση, την κοινωνία και την εκπαίδευση.
Ενα ευνομούμενο και εκσυγχρονισμένο κράτος δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μην προφυλλάσει τα σχολικά κτίρια και τους πολίτες του.
Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας, υπηρετεί μεθοδικά και πειθαρχημένα τις εντολές της τρόϊκας και των τραπεζιτών.
Αν πράγματι επιθυμούσαν εξορθολογισμό υπηρεσιών και προσωπικού θα ε-φάρμοζαν μελετημένα και προγραμματισμένα μετακινήσεις και μετατάξεις προσωπικού εκεί που υπάρχουν απίστευτες και πραγματικές ανάγκες.
Το ΕΝΑΚ, βρίσκεται μπροστά και δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων σε ένα ενιαίο ανεξάρτητο μέτωπο.
Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια, το ΕΝΑΚ καταδικάζει με τον πιο κατη-γορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στο στέκι του κοινωνικού χώρου “Συνεργείο” από εξωθεσμικά φασιστικά στοιχεία. Ο λαός της Ηλιούπολης έχει αποδείξει από τη μεταπολίτευση την προσήλωση του στη Δημοκρατία και την πρόοδο.
Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.