Παιδικό σινεμά Δωρεάν στη παραλία South Coast στη Βούλα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Το Θαλάσσιο Πάρκο OnAqua σε συνεργασία με την Real open air cinema σας προσκαλούν σε μια ακόμα κινηματογραφική βραδιά για παιδιά, στον καλύτερο υπαίθριο Κινηματογράφο της Ελλάδας στην αμμουδιά του South Coast (Α’ Ακτή Βούλας)

Σάββατο 20 Ioυλίου στις 21.00
Δωρεάν προβολή της ταινίας “Αζούρ και Ασμάρ
Azur et Asmar”
του Μισέλ Οσελό, μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά

Στην ομορφότερη ακρογιαλιά της Αθήνας!

Ελεύθερη Είσοδος στη παραλία απο τις 7μμ
Ελεύθερη Είσοδος στη προβολή!
Δωρεάν Πάρκινγκ!
Δωρεάν Ξαπλώστρα στην προβολή!
Δωρεάν Βουτιές…!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΙΕΣ απο τις 7μμ

OnAqua Sea Park @South Coast
Λ. Καραμανλή 4 – Aκτή Βούλα Α’, Αττική
Λεωφορεία: Α1, Α2, 114, 115, 116, 120, 170, 149, E22, X96, Τράμ: T3, T5 (τέρμα Τράμ)

Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα, εάν σας αρέσει αυτή η δωρεάν δράση, να τη μοιραστείτε – κoινοποιήσεστε στους φίλους σας και αν θέλετε να κάνετε like στις σελίδες μας:
www.facebook.com/onAqua
www.facebook.com/RealCinemaScreen
www.facebook.com/SouthCostVoula

Ευχαριστούμε
Η ομάδα
OnAqua Sea Sports Park

Υπόθεση:
Μια φορά κι έναν καιρό, δυο παιδάκια μεγάλωναν στη στοργική αγκαλιά της ίδιας γυναίκας. Ο Αζούρ, ο ξανθός γαλανομάτης γιος ενός ευγενούς κι ο Ασμάρ, με τα κατάμαυρα μάτια, ο μελαχρινός γιος της γκουβερνάντας. Τα δυο αγόρια μεγάλωναν σαν αδέρφια, μέχρι την ώρα που η μοίρα τα χώρισε βάρβαρα. Αλλά ο Αζούρ, μαγεμένος από τις ιστορίες της γκουβερνάντας, για τη μυθική Πριγκίπισσα των Νεραϊδών, δεν θα ησυχάσει μέχρι να τη βρει… Ανοίγει τα πανιά του για τη μακρινή χώρα… Χρόνια και καιροί περνούν και τα ομογάλακτα αδέρφια νέοι άντρες πια κι αντίζηλοι, ξεκινούν τη μεγάλη περιπέτεια για την ανακάλυψη της Μαγικής Χώρας. Για την κατάκτηση της καρδιάς της Νεράιδας. Οι κίνδυνοι και τα θαύματα διαδέχονται το ένα το άλλο, μέχρι…

Κριτικές:

του Δημήτρη Παπαμίχου
Όμορφες εικόνες, σχέδια και χρώματα διαμορφώνουν με αφαιρετικότητα μία πολύ ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη στα τελικά νοήματά της ιστορία. Η κίνηση σε μία συνεχή μινιμαλιστική μάχη με την ακινησία , οι “γωνίες” της τεχνικής του animateur Οσελό στρογγυλεύουν και σμιλεύουν τις παιδικές ψυχές σωστά, αγνά και τίμια, χωρίς “μίκυ μάους” καχυποψία! Ταινία φτιαγμένη κυρίως για έξυπνα παιδιά και γονείς με σενάριο παράδειγμα προς μελέτη και διδασκαλία σε σχολές παιδαγωγικής ακαδημίας.
Ο σεβασμός στην κοινωνικοποίηση του ατόμου και η αλληλεγγύη των ανθρώπινων σχέσεων περνάνε από πολλές περιπέτειες, αρκεί να υπάρχει προσήλωση και πίστη στα ιδανικά των στόχων.

Η κριτική του “α” από τον Χρήστο Μήτση

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ».
Δείτε τo τρεϊλερ:
http://youtu.be/Pqu7bFDDJZI

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.