Από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2013 οι βαλίτσες δεν θα σταματούν να γεμίζουν για τις διακοπές!




Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά την καρδιά του καλοκαιριού με τα πιο μεγάλα δώρα και με εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 70%. Από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2013 οι βαλίτσες δεν θα σταματούν να γεμίζουν για τις διακοπές! Με αγορές 50€ και άνω οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα κερδίζουν ένα υπέροχο αναμνηστικό ποτήρι* ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχουν στις οχτώ εβδομαδιαίες κληρώσεις για την ανάδειξη ενός τυχερού (κάθε εβδομάδα) για μία βαλίτσα γεμάτη καλοκαιρινά δώρα, από τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου.

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκπτώσεων
«Ξέρεις από σκάφη;» παίξε και κέρδισε στο Athens Metro Mall!
Έως τις 14 Αυγούστου, στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στο διαδραστικό stage με την πισίνα και τα τηλεκατευθυνόμενα σκάφη, όπου όσοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν τους καλύτερους χρόνους θα επιβραβεύονται με το καλοκαιρινό αναμνηστικό ποτήρι του Athens Metro Mall.

Φτιάξε τη βαλίτσα των διακοπών σου on line και κέρδισε
Από 15 έως 31 Ιουλίου, κάνε LIKE στη σελίδα του Athens Metro Mall και παίξε στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό, φτιάχνοντας μόνος σου τη βαλίτσα των διακοπών σου. Όποιος καταφέρνει να μαζέψει τα περισσότερα αντικείμενα στη βαλίτσα του και τους περισσότερους πόντους, θα κερδίζει το καλοκαιρινό αναμνηστικό ποτήρι ενώ οι 10 πρώτοι (σε πόντους) θα μπουν στην κλήρωση για μία βαλίτσα με καλοκαιρινά δώρα από τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου.

*Το Αναμνηστικό Ποτήρι του Athens Metro Mall για το καλοκαίρι του 2013
Το Athens Metro Mall φροντίζει ώστε να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον γι’ αυτό και το φετινό του δώρο είναι ένα μεγάλο ποτήρι διακοπών, παραλίας, γραφείου που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να το επαναχρησιμοποιούν ώστε να αποφεύγεται η χρήση πλαστικών ποτηριών που μολύνουν το περιβάλλον.

Όροι παραλαβή του Αναμνηστικού Ποτηριού
* Απαραίτητη η επίδειξη των αποδείξεων στο Info desk (επίπεδο 1).
* Ισχύει για σύνολο αποδείξεων 50€ και άνω της ίδιας ημέρας, με την ημέρα προσκόμισης των αποδείξεων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.