«Η Παιδιατρική κλινική του Ασκληπιείου της Βούλας θα μείνει ανοιχτή!»




 

Αυτό βροντοφώναξαν εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου, σήμερα, Πέμπτη 4/07, μετά από κάλεσμα της Γενικής μας Συνέλευσης. Νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι του Νοσοκομείου δίπλα-δίπλα με συνδικαλιστές δασκάλους και καθηγητές, δημοτικούς συμβούλους από όλους τους όμορους δήμους, εθελοντές από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσώπους του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ, της Σπίθας, κινήσεις υπεράσπισης του παραλιακού μετώπου και πολλοί άλλοι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διαδηλώσαμε ότι η Υγεία είναι δικαίωμα και ΌΧΙ εμπόρευμα.
Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα στη συγκρότηση μίας πλατιάς επιτροπής των Νοτίων προαστίων για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και της δημόσιας υγείας. Προχωρούμε αγωνιστικά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα, έμπλεοι αισιοδοξίας: η δύναμη βρίσκεται στην συλλογική διεκδίκηση!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ                               Δ. ΓΑΡΔΙΚΛΗΣ

 

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜEΙΟΥ Κ. ΚΕΧΑΓΙΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, Ο ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ( ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ).

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.