“Η Ελπίδα έχει γεννηθεί, θα τη στηρίξουμε όλοι να καρπίσει”




(Μάρκος Βούτος – Μέλος του ΕΝΑΚ)

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών χρόνων από την ίδρυση του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης, ένοιωσα επιτακτικά την ανάγκη να γράψω δυο λόγια.
Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια που μια ομάδα Δημοκρατικών πολιτών με επικεφαλής το Δημήτρη Πανταζόπουλο, εξήγγειλαν την ίδρυση ενός πλατιού Προοδευτικού Ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού κινήματος στο Δήμο Ηλιούπολης.
Τρία ολόκληρα χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιοα αλλά και στη πόλη γενικότερα συνεχίζουμε αλλά και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας πιστοί στις αρχές μας και τα πιστεύω μας.
Προχωράμε μαζί, διαμορφώνοντας το μέλλον μας. Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας που πρέπει να τα βοηθήσουμε να οργανώσουν τη ζωή τους κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της παγκοσμιοποίησης και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού που ζούμε στον τόπο μας.
Προχωράμε μπροστά συνδιαμορφώνοντας το καινούριο και μέσα από τη διαφορετι-κότητα αναζητούμε τη σύνθεση, αρνούμενοι όμως τη βία, την αδικία, την αυθαιρεσία, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία απ’ όπου και αν προέρχεται.
Δεν κάνουμε επιλογή τυράννου, αρνούμαστε την τυραννία .
Προχωράμε μπροστά και είμαστε σίγουροι ότι θα σας έχουμε δίπλα μας.
«Θέλει Αρετή κα Τόλμη η Ελευθερία»
Χρόνια καλά και δημιουργικά στον επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρη Πανταζόπουλο και τους συνεργάτες του και καλή δύναμη.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.