Τρισάγιο για τους πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στον Καρέα




Πέρασαν 15 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στον Καρέα (22/07/1998) που είχε ως τραγική συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους οι Αρχιπυροσβέστες Δημήτριος Μαλούκος και Θεμιστοκλής Μαυραειδής, ο Πυροσβέστης Αλέξανδρος Διαβολής και ο εθελοντής Πυροσβέστης Δημήτριος Καραμολέγκος.

Στις 22 Ιουλίου, τελέστηκε τρισάγιο υπό του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ στη μνήμη των θυμάτων στο χώρο που βρίσκεται το Μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών και του εθελοντή Πυροσβέστη.

Στην επιμνημόσυνη δέηση, παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα καθώς και οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης και Καισαριανής Βασίλης Βαλασόπουλος και Αντώνης Καμπάκας, αντίστοιχα. Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο, εκπροσώπησε ο Αρχιπύραρχος Στέφανος Σπανέας, ενώ εκ μέρους του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, παρέστη ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Φουντάς. Την τελετή συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, τις οικογένειες των πεσόντων, τις ενώσεις πυροσβεστών καθώς και τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας & δασοπυρόσβεσης.

(spay.gr)

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος την ώρα που εκφωνεί χαιρετισμό, δίπλα του ο Μητροπολίτης κ.Δανιήλ (δεξιά) και ο αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστής Παπαδόπουλος (αριστερά)
Ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς και ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας ενώπιον του Μνημείου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.