78 εργαζόμενοι του Δήμου Ηλιούπολης χάνουν τη δουλειά τους
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, ο αριθμός των εργαζομένων που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του στο Δήμο μας ανέρχεται σε 78. Αυτός ο αριθμός αναλύεται σε 32 που εργάζονται ακόμα στο Δήμο με ασφαλιστικά μέτρα (παλιότεροι συμβασιούχοι), 24 Δημοτικοί Αστυνομικοί και 22 σχολικοί φύλακες.

Όπως αναφέρει το Σ.Ε.Δ.Η. “μαθηματικά αυτό οδηγεί στο κλείσιμο ή την ιδιωτικοποίηση μιας σειράς δομών όπως π.χ. οι Παιδικοί σταθμοί που στηρίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό σε εργαζόμενους με ασφαλιστικά μέτρα, στα ΚΕΠ, στο Δημοτολογιο, στο δόσιμο σε ιδιώτες της φύλαξης των σχολείων” και προσθέτουν πως “η κατάργηση των υπηρεσιών και οι απολύσεις, φέρνουν τις ιδιωτικοποιήσεις και το χαράτσωμα των οικογενειών μας”.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Στο μεταξύ, στάση εργασίας λαμβάνει χώρα από σήμερα στις 11 το πρωί στο Δήμο ενώ αύριο το πρωί από τις 8.30-11.30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για να αποφασιστεί πώς θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους.

(myilioupolis.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.