Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε παιδιά την ώρα που έκαναν μάθημα!




(zoornalistas.blogspot.gr)

Nέα επίθεση από χρυσαυγίτες σημειώθηκε στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη το απόγευμα της Τετάρτης. Αυτή τη φορά ομάδα από 100 νεοναζί επιτέθηκε εναντίον των παιδιών που εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα αγγλικών, κατά της 60χρονης καθηγήτριάς τους και ενός ακόμη ενήλικου που βρισκόταν στο χώρο.
Οι χρυσαυγίτες (φορούσαν μπλούζες της ΧΑ και έριξαν φυλλάδια στο χώρο) έφθασαν στο «Συνεργείο» με 50 μηχανάκια, στις εφτάμισι το απόγευμα. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει πορεία στη λεωφόρο Αγ.Κωνσταντίνου, όπου βρίσκεται και το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης. Οι τραμπούκοι με καδρόνια και λοστούς προκάλεσαν ζημιές (φωτογραφία) στους χώρους του «Συνεργείου», ευτυχώς όμως, όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, δεν υπήρξαν.. σοβαροί τραυματισμοί από την επίθεση.
Πρόκειται για την τρίτη φορά που ο χώρος μπαίνει στο στόχαστρο των νεοναζί. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η αστυνομία εμφανίζεται τουλάχιστον απαθής στη διάρκεια των τριών επεισοδίων που έχουν σημειωθεί σε έναν χρόνο λειτουργίας του κοινωνικού αυτού χώρου στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.