Το ξύλινο σπιτάκι μας στο παραδοσιακό χωριό στη Μαρίνα Αλίμου
ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :

Ένα παραδοσιακό χωριό με πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια θα φιλοξενηθεί για 10 ημέρες στην Μαρίνα Αλίμου στα πλαίσια του Παραδοσιακού Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελληνικά» που υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων θα δώσει παραδοσιακό άρωμα και χρώμα στην καρδιά του καλοκαιριού από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου από τις 19:00 έως και τις 00:00.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Στο Παραδοσιακό Χωριό θα φιλοξενηθούν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας καθώς και άλλων κρατών, με παραδοσιακές ελληνικές ενδυμασίες, χειροποίητα κοσμήματα και πολλές άλλες εκπλήξεις εμπνευσμένες από τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Με ελεύθερη είσοδο οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από δεκάδες Ελληνικά και ξένα παραδοσιακά συγκροτήματα, επίσης θεατρικά δρώμενα, Θέατρο Σκιών από τον κ. Σωτήρη Χαρίδημο και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Επίσης, θα λειτουργεί εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ενώ το παρόν θα δώσουν ανερχόμενοι Καλλιτέχνες από την σύγχρονη rock και pop μουσική σκηνή.

Εκεί θα είναι και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.
Σας περιμένουμε!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.