Το σέξυ αθλητικό προσωπικό του δήμου Νέας Σμύρνης by Συρίγος Πολύδωρος (VIDEO)
Ο Συρίγος Πολύδωρος, γνωστός και ως ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια και παρουσιάζει το σέξυ αθλητικό προσωπικό του Δήμου Νέας Σμύρνης. Οι γυμνάστριες  είναι μάχιμες και έτοιμες να σου δώσουν ότι χρειάζεσαι για να σηκωθείς από τον καναπέ και να γνωρίσεις επιτέλους τι θα πει αθλητισμός
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό. Η ιστορική παράδοση της πόλης μας συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη της ιδέας του αθλητισμού, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Με την έλευση των κατοίκων της Σμύρνης νέα αθλητικά ήθη και έθιμα έκαναν την εμφάνιση τους, αλλάζοντας νοοτροπίες και αντιλήψεις που κυριαρχούσαν μέχρι τότε.
Στις μέρες μας η Νέα Σμύρνη εξελίσσεται διαχρονικά, σε μια κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα ο αθλητισμός αποτελεί βασικό συστατικό ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας στη πόλης μας. Χιλιάδες πολίτες αθλούνται στα προγράμματα του δήμου αλλά και στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής και διεξόδού από τα καθημερινότητα.
Οι επιτυχίες των αθλητικών μας σωματίων σε Εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αποτελούν παρακαταθήκη για τη μελλοντική ενίσχυση του αθλητισμού στη πόλη μας.

(nstv.gr)
http://www.youtube.com/watch?v=T86arJeABoU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.