Διεθνείς αφίξεις στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟ Γλυφάδας




Σε διεθνές κέντρο υδατοσφαίρισης μετατρέπονται  για σχεδόν ένα μήνα οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΝΟ Γλυφάδας .

Στο κολυμβητήριο του Ομίλου φιλοξενούνται ήδη (κι ενώ οι αφίξεις συνεχίζονται) Εθνικές ομάδες διαφόρων κατηγοριών από την Ολλανδία, το Ουζμπεκιστάν αλλά και το Καζακστάν.

Πιο συγκεκριμένα ήδη τις πρώτες τις προπονήσεις κάνει η Εθνική ομάδα γυναικών του Ουζμπεκιστάν η οποία μάλιστα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ελλάδας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η Εθνική ομάδα γυναικών κάτω των 17 ετών της Ολλανδίας ενώ οι αφίξεις ολοκληρώνονται με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Καζακστάν στις 3 Ιουλίου όπου θα παραμείνουν ως τις 17 του ίδιου μήνα προετοιμαζόμενες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Εκτός από τα φιλικά παιχνίδια που έχουν ήδη προγραμματιστεί με τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΝΟΓ , τα ξένα συγκροτήματα θα δώσουν σειρά αγώνων και με τις Εθνικές μας ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Οι δράσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των τμημάτων υδατοσφαίρισης θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι στον ΑΝΟΓ με μεγαλύτερη διάθεση και περισσότερες εκπλήξεις…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.