Συγκροτήθηκε το πρώτο μέρος του Ψηφοδελτίου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ




Σε διάταξη εκλογικής μάχης τέθηκε από χθες (26/6) η “Ενωμένη Πόλη” στην πρώτη συνεδρίαση του τρίτου Οργάνου της . 

 Σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες της και τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής της 12ης Φεβρουαρίου 2013, συγκροτήθηκε σε σώμα με  πρόσκληση του επικεφαλής της και υποψηφίου Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.το τρίτο Οργανο της παράταξης που το αποτελούν οι υποψήφιοι  για το ψηφοδέλτιο των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της Ενωμένης Πόλης. 
Το πρώτο μέρος του ψηφοδελτίου ( 65% του συνόλου) το απαρτίζουν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και όλα τα μέλη της ΚΕ που δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι, καθώς και εκτός της Κ.Ε. φίλοι της παράταξης που έθεσαν εαυτόν στην διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης.
Στην πρώτη συνεδρίαση του υπόψη Οργάνου (26/6) συζητήθηκαν οι υποχρεώσεις των υποψηφίων καθώς  και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί στους επόμενους μήνες μέχρι τις αυτοδικοικητικές εκλογές.  Επίσης, αναπτύχθηκαν οι πολιτικές θέσεις, οι  οποίες, μετά την επεξεργασία τους από την αρμόδια Επιτροπή Θέσεων, θα έρθουν με εισήγησή της στην Κ.Ε. για έγκριση, και στη συνέχεια θα δοθούν στην δημοσιότητα για ανοιχτή διαβούλευση και διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς.
Η οικονομική λειτουργία της παράταξης στηρίζεται αποκλειστικά στην συνδρομή που ορίστηκε να καταβάλλεται κάθε μήνα από όλους τους Υποψηφίους με απόλυτη διαφάνεια και πάντα με δημόσια έκθεση.
Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν εντός του Ιουλίου τρείς κύκλοι σεμιναρίων με θέματα αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος.
Αποφασίστηκε ομόφωνα, ότι η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ δεν θα δεχθεί κανένα κομματικό χρίσμα, αλλά θα μείνει σταθερά προσηλωμένη στην συνεδριακή απόφασή της να είναι η Ανεξάρτητη και Ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη. Οι όποιες συνεργασίες τυχόν θα υπάρξουν θα είναι μόνο με δημοτικές κινήσεις που οι προγραμματικές θέσεις τους θα συγκλίνουν με αυτές της Ενωμένης Πόλης καθώς και  με προσωπικότητες που θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου  μας
Σημαντική εξέλιξη αποτελεί και η απόφαση για  τα νέα  γραφεία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στο Ελληνικό,  στη συμβολή της Λ. Ιασωνίδου και της οδ. Τριπόλεως, που θα λειτουργήσουν κανονικά από τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ συνεχίζει κανονικά  τη λειτουργία του το γραφείο στην Αργυρούπολη ( Λ Κύπρου 32).
Τονίζεται  ιδιίατερα, ότι η αυταρχική  διοίκηση Κορτζίδη εξακολουθεί, εδώ και 3 χρόνια,  να μας στερεί το δικαίωμα μας να έχουμε γραφείο με  πλήρη υποστήριξη  εντός του δημαρχείου, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος.
 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.