Kαταγγελία Κονδύλη για κλοπή ρεύματος από το παγοδρόμιο (VIDEO)




Θέλω να καταγγείλω μία πολύ σοβαρή περίπτωση παρανομίας, με οικονομική ζημία του Δήμου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζει το Σώμα, αλλά το γνωστό σε όλους μας Παγοδρόμιο στην παραλία του Αλίμου λειτούργησε για μήνες με κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα που έπαιρνε παράνομα από το ρολόϊ του Δήμου και το έχει πληρώσει ο Δήμος.
Δεδομένου ότι είναι μία χρήση που απαιτεί πολύ ρεύμα, η ζημία του Δήμου ξεπερνάει τις 15.000 – 20.000 €.
Σημειωτέον ότι το παγοδρόμιο λειτούργησε όλο αυτό το διάστημα χωρίς τις απαιτούμενες από το νόμο άδειες τεχνικής ασφάλειας και υγειονομική καταλληλότητας.
ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Οικονομικής Υπηρεσίας προς τον κ. Δήμαρχο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Σας διευκρινίζουμε ότι ο αριθμός παροχής που ηλεκτροδοτεί το παγοδρόμιο αφορά κοινόχρηστο μετρητή. Παρακαλώ όπως μου αποσαφηνίσετε βάσει ποιών διατάξεων έχει τοποθετηθεί ενδιάμεσος μετρητής ο οποίος έχει συνδεθεί με την κοινόχρηστη παροχή, της οποίας σαφώς η κατανάλωση εξοφλείται από το Δήμο. Η ανωτέρω διευκρίνηση είναι απαραίτητη έτσι ώστε να γνωρίζει το Τμήμα Εσόδων της Οικονομικής Διεύθυνσης σε ποιον κωδικό εσόδου θα εισπράξει την κατανάλωση και με ποια αιτιολογία. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ζημία του Δήμου που αφορά την κατανάλωση ρεύματος, καθώς και τα δημοτικά τέλη και δημοτικό φόρο”.

Μετά από αυτά, ερωτάται η Δημοτική Αρχή:
Α) Γιατί ανέχθηκε να λειτουργήσει επί μήνες παράνομα το Παγοδρόμιο;
Β) Υπάρχει έγγραφο που να προσδιορίζει πόσο ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόϊ κατανάλωσε η ιδιωτική επιχείρηση; Και ποια είναι η αξία του;
Γ) Έχει εισπράξει από τον ιδιώτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του ρεύματος και εάν ναι από ποιο παραστατικό.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_THIffySBw

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.