Η Ανδρούτσου πήρε το όπλο της… (VIDEO)




Το geitοniamou.gr βρέθηκε στον Ασύρματο στον Άγιο Δημήτριο κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του χώρου από τα ξερά χόρτα. Δυστυχώς ή συμμετοχή του κόσμου ήταν απογοητευτική. Μόνο τα μέλη των συλλογικοτήτων και μερικοί άνθρωποι του δήμου πήγαν για να βοηθήσουν στον καθαρισμό.

Ανάμεσά τους και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου:

Έχουμε μπει σε μια διαδικασία καθαριότητας και κυρίως αποψίλωσης για να αποτρέψουμε κίνδυνο φωτιάς.Όσο ο Ασύρματος είναι υπόθεση όλων των πολιτών είμαστε αισιόδοξοι. Θα παλέψουμε και θα κατακτήσουμε το αυτονόητο. Το να περιέλθει σε χρήση όλος ο χώρος στο δήμο Αγίου Δημητρίου και να μπούμε σε μια διαδικασία ανάπλασης με κύριο άξονα τη φύτευση και τη μετατροπή του σε ένα χώρο εκτεταμένου πρασίνου.Είναι και δύσκολες ημέρες γιατί έχουμε μπει στο καλοκαίρι δεν έχει έρθει αρκετός κόσμος. Είμαστε στη λογική της ανάθεσης τα αναθέτουν στους φορείς στους συλλόγους στο δήμο.Αυτό θα πρέπει να σταματήσει και να πάμε στη λογική της συμμετοχής.
Για τις δημοτικές εκλογές είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για αυτά δουλειά χρειάζεται και τα υπόλοιπα έρχονται.Εμάς δεν μας απασχολεί το θέμα των εκλογών γιατί έχουμε μεγάλη προσπάθεια ακόμη για να ολοκληρώσουμε κάποιο μέρος από το πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις μας σε τόσο δύσκολη περιρρέουσα ατμόσφαιρα”.
http://www.youtube.com/watch?v=-flv-fznySs

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.